ערב טוב,,
ראשית על מנת למנוע כל אי הבנות (ובניגוד לחלק גדול מהכותבים בפורום) !!
נציג העירייה == יחיעם השמשוני מנכ"ל העירייה.כתובת הדואר האלקטרוני מופיע בפרטים האישיים,,ואתם מוזמנים.
,,"לך אדוני הנכבד יש ברשותך אופנוע ים? או אולי למשפחה או לחברים? ",,,,
אין לי אופנוע ים..לא הייה לי מעולם,,ולאיש ממשפחתי אין ולא הייה!!!! ,,"לא מאמין שעירייה תחליט ככה סתם מטעמה להעניק לבעלי האופנועים קטע ים משלהם "..
למה לא מאמין?

כ - 400 !!!!!!! משפחות של בעלי כלי שייט ( הן אופנועים והן קטמראנים) אינם חלק מאותם אשר גם להם מגיע?

?
למה לא מהמרינה

?? נקודת ההשקה למים של כלי שייט קטנים נמצאת בנקודה הדרומית של המרינה ( באזור המספנה) על מנת לצאת ולהיכנס יש לעבור מעל 1 ק"מ בתוך תנועה כבדה ((שהרי מדובר על סופי שבוע בעיקר) של ספינות. דבר אשר מסוכן לשני סוגי כלי השייט.זאת בעיקר בגלל הבדלי ה"גודל" של כלי השייט.
כן,,,אני מבין שאותכם זה לא מעניין !!!! אבל אותנו זה מעניין מאוד !!!
כפי שציינתי בפתיחה,,חוף "סירות" קיים בחופי הרצליה עשרות שנים,,אז תגידו לי בבקשה,,למה לכם מגיעה ולהם לא

??
לנושא עצם הקמת המרינה,,האם טוב או רע ליהודים / לטבע וכו'- הויכוח הנו ישן ובלתי נגמר וברשותכם אשמור את דעתי לעצמי.
באשר ל - "אז אם אתה חושב שאנחנו ניקח אוויר וננוח אתה טועה בגדול!! אתה מדבר פה עם ציבור גדול של גולשים שזה החיים שלהם! ועוד אנשים שאכפת להם מאיכות הסביבה והים.
אנחנו רק התחלנו במאבק ואנחנו לא נשקוט עד שיבוטל החוף לאופנועי ים."
זכותכם להאבק בכל דבר אשר אתם חושבים כצודק , כל זאת בדרכים לגיטימיות כמובן, ועד אז ועל מנת שלא יתרחש אסון חלילה,,אנא שימרו על החוק (למרות שאינכם מרוצים ממנו) ותאפשרו גם לאחרים להנות !!
שבת שלום