כתב נושא: תחלית המאבק בחוף הסירות - הרצליה  (נקרא 39504 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק rastot

• Full Member
בעניין: תחלית המאבק בחוף הסירות - הרצליה
« Reply #20 ב- : יוני 19, 2008, 12:13:34 AM »

כל הכבוד  ,ננסה לעזור בהמשך

מנותק kinder

• Newbie
  • *
« Reply #21 ב- : יוני 19, 2008, 03:05:34 AM »
כן גם אני הולך לגלוש שם הרבה וזאת ממש סכנת חיים פעם אחת ניסינו להתרכז כול הגולשים בפיק מרוחק קצת מהשובר אז אופנועי הים החליטו להתפרש על יותר מקום ולהתקרב אלינו הם גם עשו תרגילים מסוכנים על הגלים במרחק של מטרים ספורים מאיתנו

מנותק נציג העירייה

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #22 ב- : יוני 19, 2008, 06:50:25 PM »
בוקר טוב לכם.

תחילה מספר עובדות..

חוף המיועד לסירות קיים בהרצליה מזה למעלה מ - 25 שנה !!!!

בתחילה הייה החוף ממוקם במקום בו קיימת המרינה היום .
בזמן בניית המרינה הועבר החוף (זמנית!) לחוף סידני עלי.
לאחר גמר עבודות הקמת המרינה  הועבר החוף למיקומו הנוכחי - מדרום לשובר הגלים.

לפני הקמת המרינה כל פעילות הגלישה הייתה באזור חוף זבולון וחוף השרון -- גם זאת עובדה!!!!

עירוב של גולשי גלים וכלי שייט מנועיים = סכנה גדולה לשני הגורמים --- גם זאת עובדה !!

אני חושב שאני מבין את אופי הגלים שיוצר שובר הגלים ! (אולי גם זאת עובדה)

אני מכיר היטב את ""תנועת הגולשים"" מצידו הדרומי של שובר הגלים ומצידו הצפוני של שובר הגלים (פתח הכניסה למרינה) בהתאם למשטר הרוחות ותקופות השנה.

אני אפילו זוכר היטב כמעט אסון בפתח המרינה לפני מספר חורפים כאשר ספינת דבור שהייתה בדרכה פנימה נאלצה להמתין מספר דקות ארוכות על גלי החוף עד פינוי הכניסה מגולשים.

אני אפילו חושב שאני מבין במקצת את ""השיגעון"" שנקרא גלישת גלים .( יש לי דבר כזה בבית!!).

ועכשיו לעצם העיניין .

השימוש בים לענפי הספורט השונים מן הראוי שלא יהפוך "מונופול" למגזר אחד ,חשוב ככל שיהייה.

חוף האופנועים --- נמצא בתחום הכרזת הנמל של מרינה הרצליה !!!!!!!!!!!!!!

רצועת החוף דרומית למרינה ועד החוף המוכרז (החוף הנפרד) מוכרזת כאסורה ברחצה !

ולכן עם כל הכבוד והערכה לכם גולשי הגלים,
האיסור על השימוש בקטע חוף של כ - 150 מ'  רוחבו , אינו מהווה "איום קיומי" על ספורט הגלישה.

חוף הסירות ישאר במיקומו הנוכחי, ולאור האחריות שחלה עלינו אנו נמשיך ונפקח במלוא המרץ.

לכל נושא ההתנהגות בים של אותם בעלי אופנועים וסירות, אנו מעסיקים שוטרים בשכר על מנת לבצע אכיפה בנוסף על השיטור הימי (עליו אין לנו שליטה). וכל בעל היתר הורדת סירה למים אשר אינו מקפיד על כללי ההתנהגות,,ההיתר נלקח באופן מיידי.

אז,,,,,,
קחו קצת אוויר,,,הים כפי שציינתם שייך לכולםםםםםםםםםם

שבת שלום

מנותק Etay

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #23 ב- : יוני 19, 2008, 08:30:47 PM »
גבר אתה לא מבין מה יש לכם פה...

זה לא סתם מקום לגלישה, זה השבירה הכי טובה באזור המרכז(דעה שלי). אין סיבה שדווקא במאה מטרים האלה אופנועי הים יצטרכו להיכנס לים שבמילא הם לא יכולים לקפוץ בגלי החוף (עד 5 קשר עד למרחק של 300 מטר מהחוף)...

שלא נדבר על זה שאיפה שכיום קיימת המרינה היה בעבר גם כן גל מעולה לגלישה.

למה אופנועי הים לא יכולים לצאת מתוך המרינה???

ובקשר לחלק הצפוני של המרינה.... במשך השנה הגל נשבר ממש בפתח המרינה מספר מאוד מאוד מצומצם( בכמה סערות בזמן החורף) ובדרך כלל נשבר כ  - 100 מטר דרום מזרחית מהפתיחה לכן הימים החיחידם שבהם הגולשים יכולים להפריע לתנועת הסירות היא בימים שגם כך כמעט ולא יוצאות סירות מהמרינה.

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #24 ב- : יוני 19, 2008, 09:12:08 PM »
בקשה קטנה,
האם נציג העירייה הנכבד יואיל בטובו להזדהות בשמו ותפקידו?
מבוטחני שעו"ד דורון חכם יוכל להשיב בעניין במידה ותתקבל תגובה ההולמת את הפנייה שנעשתה.

מנותק עמוס

• Hero Member
« Reply #25 ב- : יוני 19, 2008, 09:25:41 PM »
בוקר טוב לכם.

תחילה מספר עובדות..

חוף המיועד לסירות קיים בהרצליה מזה למעלה מ - 25 שנה !!!!

בתחילה הייה החוף ממוקם במקום בו קיימת המרינה היום .
בזמן בניית המרינה הועבר החוף (זמנית!) לחוף סידני עלי.
לאחר גמר עבודות הקמת המרינה  הועבר החוף למיקומו הנוכחי - מדרום לשובר הגלים.

לפני הקמת המרינה כל פעילות הגלישה הייתה באזור חוף זבולון וחוף השרון -- גם זאת עובדה!!!!

עירוב של גולשי גלים וכלי שייט מנועיים = סכנה גדולה לשני הגורמים --- גם זאת עובדה !!

אני חושב שאני מבין את אופי הגלים שיוצר שובר הגלים ! (אולי גם זאת עובדה)

אני מכיר היטב את ""תנועת הגולשים"" מצידו הדרומי של שובר הגלים ומצידו הצפוני של שובר הגלים (פתח הכניסה למרינה) בהתאם למשטר הרוחות ותקופות השנה.

אני אפילו זוכר היטב כמעט אסון בפתח המרינה לפני מספר חורפים כאשר ספינת דבור שהייתה בדרכה פנימה נאלצה להמתין מספר דקות ארוכות על גלי החוף עד פינוי הכניסה מגולשים.

אני אפילו חושב שאני מבין במקצת את ""השיגעון"" שנקרא גלישת גלים .( יש לי דבר כזה בבית!!).

ועכשיו לעצם העיניין .

השימוש בים לענפי הספורט השונים מן הראוי שלא יהפוך "מונופול" למגזר אחד ,חשוב ככל שיהייה.

חוף האופנועים --- נמצא בתחום הכרזת הנמל של מרינה הרצליה !!!!!!!!!!!!!!

רצועת החוף דרומית למרינה ועד החוף המוכרז (החוף הנפרד) מוכרזת כאסורה ברחצה !

ולכן עם כל הכבוד והערכה לכם גולשי הגלים,
האיסור על השימוש בקטע חוף של כ - 150 מ'  רוחבו , אינו מהווה "איום קיומי" על ספורט הגלישה.

חוף הסירות ישאר במיקומו הנוכחי, ולאור האחריות שחלה עלינו אנו נמשיך ונפקח במלוא המרץ.

לכל נושא ההתנהגות בים של אותם בעלי אופנועים וסירות, אנו מעסיקים שוטרים בשכר על מנת לבצע אכיפה בנוסף על השיטור הימי (עליו אין לנו שליטה). וכל בעל היתר הורדת סירה למים אשר אינו מקפיד על כללי ההתנהגות,,ההיתר נלקח באופן מיידי.

אז,,,,,,
קחו קצת אוויר,,,הים כפי שציינתם שייך לכולםםםםםםםםםם

שבת שלום

נציג העירייה

לדעתי ולדעת מספר אנשים יש דברים הדורשים שינוי ויש דברים שלא...

לדעתנו דבר זה דורש שינוי.

מדוע אופנועי הים לא יוכלו לצאת מן המרינה?

וזה לא שאי אפשר לשנות מצב זה, ההפך, אפשר לשנות את המצב כך שיתאים לשני הגורמים

רק נדרשת מעט מחשבה...

אנא שנו את המצב כך שיתאים לשני הגורמים

מנותק portal

• Full Member
« Reply #26 ב- : יוני 19, 2008, 09:34:05 PM »
לנציג העירייה שלום רב,

קודם כל תודה על תגובתך. 

כפי שאתה כתבת חוף  הים לא יהפוך "מונופול" למגזר אחד ולכן אתם לא יכולים לפתוח חוף לאופנועי ים בלבד (אין שם סירות שיורדות לים הם משתמשות בשירותי המרינה אלא רק אופנועי ים שאוהבים להשתולל ולזהם את הים בבנזין ולהוות סכנה לגולשים). הריי כתבת בעצמך שהים שייך לכולםםםםםםםם - אין לכם שום זכות לגזול עוד קטע חוף וזאת לאחר שהקמתם את הפרוייקט הנדל"ני הענק הזה במסווה של מרינה, שכולל קומפלקסים וייבוש החוף בהרצליה שגורם וגרם ועוד ייגרום להרס אקולוגי בל ייתואר! אז כבר הרסתם, וחיבלתם והקמתם מרינה שמיועדת לכלי שיט, אופנוע ים הוא כלי שיט – אז תנו לאנשי האופנועים להוריד אותם לים מתוך המרינה או שבעזרת כמה מצופים תעשו להם מסדרון יציאה מסודר בצמוד לשובר הצפוני או הדרומי – אבל אנחנו לא ניתן לכם לגזול 150 מטר מהים – הים הוא לא הרכוש הפרטי של עיריית הרצליה! קצת תמוהה העניין שעיריית הרצליה הקצתה קטע חוף ים פרטי לקומץ מאוד מצומצם של אנשים בעלי אופנועי ים – האם לך אדוני הנכבד יש ברשותך אופנוע ים? או אולי למשפחה או לחברים?  לא מאמין שעירייה תחליט ככה סתם מטעמה להעניק לבעלי האופנועים קטע ים משלהם.
השוטרים והפקחים שאתם מחזיקים בחוף לא אוכפים את חוקי השיט, אלא באו במטרה לתת דו"חות לגולשים. כשסירת המשטרה מתקרבת לחוף – נהגי האופנועים שורקים אחד לשני ומפסיקים להשתולל עד אשר חולפת הסירה.

אז אם אתה חושב שאנחנו ניקח אוויר וננוח אתה טועה בגדול!!  אתה מדבר פה עם ציבור גדול של גולשים שזה החיים שלהם! ועוד אנשים שאכפת להם מאיכות הסביבה והים.
אנחנו רק התחלנו במאבק ואנחנו לא נשקוט עד שיבוטל החוף לאופנועי ים.

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #27 ב- : יוני 19, 2008, 10:43:37 PM »
portal כל הכבוד! :o

אנונימי

• אורח
« Reply #28 ב- : יוני 19, 2008, 11:44:58 PM »
כל הכבוד לך דוד פורטל כולנו בפורום הזה עומדים מאחוריך.
ולנציג העירייה כמו שאמרת הים הוא של כולם אך בעצם סתרת את עצמך כשאסרתם את הכניסה לחוף לגולשים וקנסתם גולשים שיצאו על פי מה שאמרת "הים הוא של כולם" למה שנקנס על חלק ענק וחשוב מחיינו גלישה ועוד בחוף שמייצר את הגל הכי טוב בהרצליה אולי אפילו במרכז.
אז לא ננוח ולא נשתוק כי לא תדכאו את הגולשים של החוף הדרומי אנחנו ניאבק ואנחנו הרבה תבוא תראה ביום של גלים כמה גולשים אנחנו במים.
אז תשבו בעירייה ותנשמו עמוק תמצאו פיתרון.

מנותק נציג העירייה

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #29 ב- : יוני 19, 2008, 11:48:59 PM »
ערב טוב,,

ראשית על מנת למנוע כל אי הבנות (ובניגוד לחלק גדול מהכותבים בפורום) !!

נציג העירייה == יחיעם השמשוני מנכ"ל העירייה.

כתובת הדואר האלקטרוני מופיע בפרטים האישיים,,ואתם מוזמנים.

,,"לך אדוני הנכבד יש ברשותך אופנוע ים? או אולי למשפחה או לחברים? ",,,,

אין לי אופנוע ים..לא הייה לי מעולם,,ולאיש ממשפחתי אין ולא הייה!!!!  

,,"לא מאמין שעירייה תחליט ככה סתם מטעמה להעניק לבעלי האופנועים קטע ים משלהם "..

למה לא מאמין???? כ - 400 !!!!!!! משפחות של בעלי כלי שייט ( הן אופנועים והן קטמראנים)  אינם חלק מאותם אשר גם להם מגיע?????

למה לא מהמרינה ?????  נקודת ההשקה למים של כלי שייט קטנים נמצאת בנקודה הדרומית של המרינה ( באזור המספנה) על מנת לצאת ולהיכנס יש לעבור מעל 1 ק"מ בתוך תנועה כבדה ((שהרי מדובר על סופי שבוע בעיקר) של ספינות. דבר אשר מסוכן לשני סוגי כלי השייט.זאת בעיקר בגלל הבדלי ה"גודל" של כלי השייט.

כן,,,אני מבין שאותכם זה לא מעניין !!!! אבל אותנו זה מעניין מאוד !!!

כפי שציינתי בפתיחה,,חוף "סירות" קיים בחופי הרצליה עשרות שנים,,אז תגידו לי בבקשה,,למה לכם מגיעה ולהם לא ???????????

לנושא עצם הקמת המרינה,,האם טוב או רע ליהודים / לטבע וכו'- הויכוח הנו ישן ובלתי נגמר וברשותכם אשמור את דעתי לעצמי.

באשר ל - "אז אם אתה חושב שאנחנו ניקח אוויר וננוח אתה טועה בגדול!!  אתה מדבר פה עם ציבור גדול של גולשים שזה החיים שלהם! ועוד אנשים שאכפת להם מאיכות הסביבה והים.
אנחנו רק התחלנו במאבק ואנחנו לא נשקוט עד שיבוטל החוף לאופנועי ים."

זכותכם להאבק בכל דבר אשר אתם חושבים כצודק , כל זאת בדרכים לגיטימיות כמובן, ועד אז ועל מנת שלא יתרחש אסון  חלילה,,אנא שימרו על החוק (למרות שאינכם מרוצים ממנו) ותאפשרו גם לאחרים להנות !!

שבת שלום

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #30 ב- : יוני 20, 2008, 12:18:46 AM »
לכבוד נציג העירייה
כגולש ותיק עם הרבה ניסיון באבקים למען הגולשים  אני חושב שטיפסתם על העץ הלא נכון לא רואה בדימיון הכי מפותח שלי שתוכלו לדכא את הגולשים מלגלוש בחוף זה גם אם לדעתך החוק מאפשר לתת קנסות
קנסות לא יפתרו את הבעיה
התשוקה של הגולשים לגלוש דווקא בחוף  זה היא הרבה יותר גדולה מכל החלטה של פקיד זה או אחר לכן במקום ללכת נגד הזרם אני מציע לך ולעירייה ללכת עם הגולשים ועם בעלי כל שייט האחרים ולחפש את שביל הזהב
כמה אפשרויות לפתרון
1 בניית גישה לירידה למים במרינה בצד הצפוני שלו כמו במרינה תל אביב
2 חוף מוטורי וחוף סירות דרומית לחוף הדתיים בהרצלייה
אם זה לא אפשרויות עדיפות נשמח לשמוע פתרונות יצירתים מצדך
« עריכה אחרונה: יוני 20, 2008, 01:04:09 AM על ידי orian »
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק portal

• Full Member
« Reply #31 ב- : יוני 20, 2008, 12:36:24 AM »
מנכ"ל העירייה הנכבד,

ביטחון השייט הוא אכן מענייננו. אנחנו לא רוצים שאף אחד חלילה ייפגע.
עד עכשיו לא הבנתי מדוע אתה מקצה 150 מטר לטובת יציאת האופנועים לים??  (בשביל שהם יישתוללו 20 מטר מהחוף?)
הרי הם לא צריכים יותר ממסדרון ברוחב חמישה מטרים על מנת לצאת 300 מטר מקו החוף - וזה לפי חוק.
למה שלא תדאגו בעירייה להציב מספר מצופים בצמוד לשובר (הצפוני או הדרומי  מה שתחליטו) ברוחב של לא יותר מ 10 מטרים.אני מבטיח לך שבמסדרון שכזה אף גולש לא ייכנס  ונחייה ביחד הגולשים והאופנועים.

בבקשה תתייחס לעניין הזה שעלה פה כבר מספר פעמים - המסדרון הצר הזה מספיק כדי לפתור את הבעיה ואתה ואני יודעים זאת.
150 מטר זה רק כדי לתת לאופנועים להתפרע בקירבת החוף  ובניגוד לחוק - וגם את זה אתה יודע.

מנותק נציג העירייה

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #32 ב- : יוני 20, 2008, 01:38:29 AM »
ערב טוב,,

אנסה שוב לענות (בטוח שלא לשכנע) כמיטב יכולתי.

כתב  בר מלכוב ,,"  כי כל האנשים על אופנועי הים הם בד"כ חבורה של ערסים שעושים פוזה "

לא כל בעל כלי שייט = ארס,,,בדיוק כמו שלא כל גולש הוא המלאך גבריאל...אנא בואו ננסה להיות קצת פחות קיצוניים - תודה.

,,"כי הגלשן נחשב לכלי-תחבורה ימי כך שאנחנו יכולים להיכנס לים בכל יום מתי שאנחנו רוצים, " .

תראה לי ידידי הצעיר את הסעיף בחוק שגלשן גלים = כלי תחבורה ימי !!!!!!!! איתך במאבקך !!

,,"הפיתרון שאתם מציעים ממש לא הוגן, ולא חוקי!!! ",,

יכול להיות שהדבר אינו הוגן מנקודת מבטך,,אולם הוא חוקי לחלוטין.

,," כך שבישבילכם הקרב הזה אבוד מראש לדעתי ולא שווה לכם להתנגד לגולשים."..

אנחנו לא מנהלים כל "קרב" (יש מספיק מחוץ לחופים) ואיננו מתנגדים לגולשים למרות מה שאתה חושב. אנחנו חושבים שכל אחד צריך גם להתחשב באחר.

ולך מר פורטל :

בגלישת גלים הבנתי שואפת ל - 0 !!!
בנושא שייט והפעלת כלי שייט הן מנועיים והן מפרשים הבנתי נובעת  מ - 38 שנות ניסיון !

ולכן,, "מסדרון" שייט של 10 מ' בצמוד לשובר הגלים - בעיקר בים קצת גלי = א ס ו ן  !! וגם לך הדבר הזה ברור.

אין ביננו כל וויכוח לגבי אופן הכניסה והיציאה עד תחום 300 המ'. וללא כל קשר להימצאות גולשים ו /או אופנועי ים אחרים ההשתוללות בתחום זה אינה מקובלת ותאכף באופן חד משמעי.

אני מקווה שאתה גם מסכים שאופנוע ים בדרכו חזרה לחוף בים גלי - הסיכוי שיראה גולש במים (יושב /שוחה) קלוש ביותר.

אני מקווה שתסכים שהבעיה המרכזית הנה בימים שיש גלים !( שהרי ים שקט אינו מעניין ::)).

אני חוזר ומדגיש,, הקטע של חוף הסירות - הנו תחום הנמל המוכרז !! ולכן כל התחום מיועד לכלי שייט.

ברור וידוע לשניינו שהבעיה הנה בעצם בימי שישי ושבת בחודשי הקיץ, כל שאר השנה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אכיפת החוק אינה חד צדדית (רק לחלק אחד של המשתמשים)   

ל-כ - 400 משפחות (זהו מספר המינויים) אשר עוסקות בספורט ימי ( גם אם אינו לטעמכם) מגיעה גישה לים.

לסיכום :
עלינו מוטלת האחריות ( גם הפלילית אישית) להפעלת החופים בהרצליה ולדאוג לשולם של באי החוף.

אין לנו עיניין במלחמות, ,,,,אז  תחשבו גם על זה.

שבת שלום.

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #33 ב- : יוני 20, 2008, 02:15:15 AM »
מה עם חוקים של אופנוע ים ...300 מרט מהחוף מותר לנסוע רק על מהירות קטנה .... הם נוסעים במהירויות מטורפות ממש קרוב לחוף ובחיים לא ראיתי מן חוק כזה נאכף אבל לרוץ לגולש איך שהוא דורך על החול זה בסדר.....
אתמול הועבר בקריאה ראשונה חוק שמי שירד עם רכב לחוף יענש בכחצי שנת מאסר במידה ויעבור קריאה שניה ושלישית האזור יהיה אסור לכניסת כלי רכב או שעדיין אנשים ישימו תלנדקרוזר שלהם מטר  מים.....?
ונציג העירייה בתור מישהו שמתעסק בים ואוהב את זה איך אתה לא יכול לשמור על הדבר שיקר לך אתה אמרת שאתה מתעסק בים 38 שנה אתה יש לך אחריות לדאוג לו בתור גוף בעירייה ....לפי דעתי בתור בן אדם אם כוח אתה חייב לדעת שיש לך מחויבות לייצג ציבור בעיקר אם אתה נבחר של הציבור

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #34 ב- : יוני 20, 2008, 03:14:51 AM »
ערב טוב,,

אנסה שוב לענות (בטוח שלא לשכנע) כמיטב יכולתי.

כתב  בר מלכוב ,,"  כי כל האנשים על אופנועי הים הם בד"כ חבורה של ערסים שעושים פוזה "

לא כל בעל כלי שייט = ארס,,,בדיוק כמו שלא כל גולש הוא המלאך גבריאל...אנא בואו ננסה להיות קצת פחות קיצוניים - תודה.

,,"כי הגלשן נחשב לכלי-תחבורה ימי כך שאנחנו יכולים להיכנס לים בכל יום מתי שאנחנו רוצים, " .

תראה לי ידידי הצעיר את הסעיף בחוק שגלשן גלים = כלי תחבורה ימי !!!!!!!! איתך במאבקך !!

,,"הפיתרון שאתם מציעים ממש לא הוגן, ולא חוקי!!! ",,

יכול להיות שהדבר אינו הוגן מנקודת מבטך,,אולם הוא חוקי לחלוטין.

,," כך שבישבילכם הקרב הזה אבוד מראש לדעתי ולא שווה לכם להתנגד לגולשים."..

אנחנו לא מנהלים כל "קרב" (יש מספיק מחוץ לחופים) ואיננו מתנגדים לגולשים למרות מה שאתה חושב. אנחנו חושבים שכל אחד צריך גם להתחשב באחר.

ולך מר פורטל :

בגלישת גלים הבנתי שואפת ל - 0 !!!
בנושא שייט והפעלת כלי שייט הן מנועיים והן מפרשים הבנתי נובעת  מ - 38 שנות ניסיון !

ולכן,, "מסדרון" שייט של 10 מ' בצמוד לשובר הגלים - בעיקר בים קצת גלי = א ס ו ן  !! וגם לך הדבר הזה ברור.

אין ביננו כל וויכוח לגבי אופן הכניסה והיציאה עד תחום 300 המ'. וללא כל קשר להימצאות גולשים ו /או אופנועי ים אחרים ההשתוללות בתחום זה אינה מקובלת ותאכף באופן חד משמעי.

אני מקווה שאתה גם מסכים שאופנוע ים בדרכו חזרה לחוף בים גלי - הסיכוי שיראה גולש במים (יושב /שוחה) קלוש ביותר.

אני מקווה שתסכים שהבעיה המרכזית הנה בימים שיש גלים !( שהרי ים שקט אינו מעניין ::)).

אני חוזר ומדגיש,, הקטע של חוף הסירות - הנו תחום הנמל המוכרז !! ולכן כל התחום מיועד לכלי שייט.

ברור וידוע לשניינו שהבעיה הנה בעצם בימי שישי ושבת בחודשי הקיץ, כל שאר השנה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אכיפת החוק אינה חד צדדית (רק לחלק אחד של המשתמשים)   

ל-כ - 400 משפחות (זהו מספר המינויים) אשר עוסקות בספורט ימי ( גם אם אינו לטעמכם) מגיעה גישה לים.

לסיכום :
עלינו מוטלת האחריות ( גם הפלילית אישית) להפעלת החופים בהרצליה ולדאוג לשולם של באי החוף.

אין לנו עיניין במלחמות, ,,,,אז  תחשבו גם על זה.

שבת שלום.

כתבתי מהר אז לא שמתי לב שהתגובה שלי קיצונית.
 אין לי שום כוונה להיות קיצוני ואני לא מתכוון לעשות הכללה סליחה אם פגעתי במישו...
אני ממש לא מתנגד לשיט של מפרשיות או אופנועי-ים, לאבא שלי יש מפרשית ואני עליה הרבה כך שאני ממש לא נגד.

« עריכה אחרונה: יוני 20, 2008, 05:03:45 PM על ידי בר מלכוב »

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #35 ב- : יוני 20, 2008, 03:42:10 AM »
רבותי,
מאחר ואני נאלץ (טוב, נאלץ נשמע מחויב מדי) לעזוב את הארץ לנסיעה בת כחודש בחו"ל, קשה לי להאמין שאוכל להמשיך וללוות את ההתדיינות המרתקת כאן בין מנכ"ל עיריית הרצליה ובין חברי הפורום.

יתרה מזאת, אין לי מושג האם בכלל ישנה תקפות כלשהיא, שלא נאמר משפטית, לדברים שנאמרים כאן.

אבל הצעתי היא, הבא נותיר לדוד פורטל ולאוריין (באמצעות עו"ד שנזכר לעיל) להתדיין מול העירייה.

אני מניח שמנכ"ל העירייה מבין, שהתנגחות עם מר בר מלכוב, ממרום נסיונו העשיר בין 16 או 17 שנים (שנות חייו) היא לא הוגנת ובוודאי עלולה שלא תייצג נכונה את אינטרס קבוצת הגולשים.

אינני יודע כמובן כיצד הגיע מנכ"ל העירייה המכובד לפורום זה אך אני יכול לשער שמנוי ליפעת קטעי עיתונים, שירות סקירת עיתונות או אף המכתב הנדון מעלה העלה את הנושא בפניו.
מחמת החשיפה הרבה שהעניין זוכה, ובהבנה שפרסומים עיתונאים כאלו ואחרים מן הסתם בדרכם, הריני להציע ביתר תוקף להותיר את ההתדיינות מול העירייה עם נציגינו מעלה.

אני משוכנע, שבבוא העת, נוכל לגייס חתימותיהם של גולשים רבים, ומן הסתם בסדרי גודל מעבר למספר הקסם - 400, אשר יתמכו בבקשתם של הגולשים.

בכבוד רב,
הזקן והים
« עריכה אחרונה: נובמבר 15, 2008, 05:57:03 AM על ידי הזקן והים »

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #36 ב- : יוני 20, 2008, 05:23:50 AM »
תהנה בחול אחי ....
לאן אתה נוסע???גלישה או סתם נסיעה???

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #37 ב- : יוני 21, 2008, 03:27:51 AM »
תהנה בחול אחי ....
לאן אתה נוסע???גלישה או סתם נסיעה???
אם הוא נאלץ לנסוע כנראה שזה מטעם ענייני עבודה.. ::)
לטיול גלישה נוסעים ביכף ומרצון ;)

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #38 ב- : יוני 22, 2008, 12:02:02 AM »
איזה בסא  אבל מזה הרבה כבוד על המאבק

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #39 ב- : יוני 22, 2008, 04:39:36 AM »
לנציג היעיריה
אם אין לכם עניין במאבקים מיותרים תיתנו לגולשים לגלוש בגל הכי טוב באזור של הרצליה
ולבעלי הסירות תמצאו פיתרון חלופי כי זה באמת לא חשוב איפה תיתן להם 150 מטר לכניסה לים  והגולשים לעומתם לא ימצאו נקודה אחרת עם גלים משובחים כאלו
נשמח להתחשבות
דרך הגב עדיין לא מאוחר להתחיל לגלוש אז אני מזמין אותך לבוא לקורס גלישה ואחרי זה אולי תוכל להסתכל על הדברים גם מנקודת מבטם של הגולשים
ערב טוב
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001