חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
מהיום שעלית על גלשן צריך לקחת בידיוק שנתיים אם היית בכל יום שני של גלים מאותו יום שהתחלת לגלושאם היית בכל יום שלישי של גלים אז 3 וככה הלאה
ציטוט של: guyms14 על יוני 14, 2008, 08:32:37 PMמהיום שעלית על גלשן צריך לקחת בידיוק שנתיים אם היית בכל יום שני של גלים מאותו יום שהתחלת לגלושאם היית בכל יום שלישי של גלים אז 3 וככה הלאה חחח...שמע אני גולש כבר 7 שנים בערך או 8 אני לא זוכר כבר... ואני בכל זאת לא מצליח לעשות 360 בדרך כלל, אבל גם בחיים לא התאמנתי על זה ככה שאין סיבה שאני אדע טוב... פשוט תתאמן
אחי 8 שנים בן כמה אתה ?? חרא של תרגיל אל תנסה אותו אני נוחת אותו רק לבק סייד ובפוקוס בוא נגיד שעדיף שתתאמן על תרגילים אחרים
אחי אם אתה יודע רק אופדליפ אל תנסה 360 תשפר את האופדליפ ותנסה תרגילים אחרים כמו קאטבק ופלואטר...גם אני באותה רמה שלך וזה מה שאני עובד עליו...הצלחתי פלואטר (אבל בפוקס...) וגם חצי קאטבק
חח גם אני הצלחתי סוג של פלואטר וסיימתי אותו עם הראש באדמה חחחחח שלומי ראה את זה
ציטוט של: חן הלוי על יוני 14, 2008, 11:33:10 PMאחי אם אתה יודע רק אופדליפ אל תנסה 360 תשפר את האופדליפ ותנסה תרגילים אחרים כמו קאטבק ופלואטר...גם אני באותה רמה שלך וזה מה שאני עובד עליו...הצלחתי פלואטר (אבל בפוקס...) וגם חצי קאטבק יש מצב אתה בחוגים ביום שישי ואני מכיר אותך?ודרך אגב 360 נחשב אחד התרגילים הקשים.
ציטוט של: פשוט ברוידא על יוני 22, 2008, 10:32:27 PMציטוט של: חן הלוי על יוני 14, 2008, 11:33:10 PMאחי אם אתה יודע רק אופדליפ אל תנסה 360 תשפר את האופדליפ ותנסה תרגילים אחרים כמו קאטבק ופלואטר...גם אני באותה רמה שלך וזה מה שאני עובד עליו...הצלחתי פלואטר (אבל בפוקס...) וגם חצי קאטבק יש מצב אתה בחוגים ביום שישי ואני מכיר אותך?ודרך אגב 360 נחשב אחד התרגילים הקשים.כתבתי אריאל כנראה נמחק לי או לא יודע מה קרה.אם כבר אריאל 360...