כתב נושא: דיווח מהיום ועדכון להמשך... [בשורות נחמדות]  (נקרא 3480 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
אז היום במערבי גלשתי מ8-10 ככה.. היה גל סבבה די נמוך 50-60 אולי בהגזמות אבלגל פתוח ברמות מטורפות הרבה זמן לא היה כל כך פתוח ובכלל אחלה גל טיפה טיפה חלש. מה קורה מחר הים יורד כבר עכשיו הוא התחיל לרדת אבל מחר הוא ירד ממש ובבוקר שאריות קטנות אין מה לקום....... שלישי הים יהיה נמוך בבוקר ויעלה בהמשך היום אבל צפויות פה ושם רוחות כך ש הים יהיה קצת בלאגן וגלים די נמוכים. ברביעי השקע כנס עם ירידה בטמפרטורות והפעם רוחות דרומ מערביות קלות משיגרמו לים לעלות במשך היום כבר בבוקר יהיה מעל חצי ובצוהריים השיא יהיה 70-80 אז יש למה לצפות בחמישי בבוקר סוואל טוב של 40-50.......אחרי זה פלאטה עד שבת.
שבוע הבא ביינתים ניראה נחמד עם אופציה לפחות ל2 ימים של גלים. קיצר אמרתי להם כבר יוני תתרגלו יומיים בשבוע של גלים.

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
אחי גלשתי אתמול במערבי גם מ 6 עד 10 וחצי ככה איזה גלשן יש לך איזה ליקרה?

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
מתי אתה מסיים את השירות שלך בצבא nimrod?

~Surf 4 Life~

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
אז היום במערבי גלשתי מ8-10 ככה.. היה גל סבבה די נמוך 50-60 אולי בהגזמות אבלגל פתוח ברמות מטורפות הרבה זמן לא היה כל כך פתוח ובכלל אחלה גל טיפה טיפה חלש. מה קורה מחר הים יורד כבר עכשיו הוא התחיל לרדת אבל מחר הוא ירד ממש ובבוקר שאריות קטנות אין מה לקום....... שלישי הים יהיה נמוך בבוקר ויעלה בהמשך היום אבל צפויות פה ושם רוחות כך ש הים יהיה קצת בלאגן וגלים די נמוכים. ברביעי השקע כנס עם ירידה בטמפרטורות והפעם רוחות דרומ מערביות קלות משיגרמו לים לעלות במשך היום כבר בבוקר יהיה מעל חצי ובצוהריים השיא יהיה 70-80 אז יש למה לצפות בחמישי בבוקר סוואל טוב של 40-50.......אחרי זה פלאטה עד שבת.
שבוע הבא ביינתים ניראה נחמד עם אופציה לפחות ל2 ימים של גלים. קיצר אמרתי להם כבר יוני תתרגלו יומיים בשבוע של גלים.

תודה על העידכון אחי !

surf to live

• אורח
וואאאיייי איזה ביאוסססססססססססססססססססס
דווקא עכשיו יש לי מלא בגריות וכל החרא הזה!!!!!!
טוב בכל זאת תהנו אחים שלייייי

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
חברים יש כבר גל רדו לים!!! מחר בבוקר יהיה מעולה~~

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.....
אני לא יכול ללכת יש לי מתכונת במתמטיקה ובגרות בתנ"ך.... :-[ :'( :'( :'( >:( >:(

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
שבוע הבא יהיה גלים?????
אם כן מתי??????????

מנותק aloNYC

• Sr. Member
גלשתי היום 5-8 בערב...הקפיצו אותי לצבא כל היום לאיזה חרטא...
היה בן זונהההההההה....הייתי נותן לזה 70 עם התקפות של 80...
יש מישהו שגולש מחר באשקלון?

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
הילטון הפציץ היום !!
מחר בעזרת השם יהיה גל נדיר :]