חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
הקיץ התחיל רשמית
ציטוט של: Turtle Master על יוני 06, 2008, 05:14:49 PMהקיץ התחיל רשמית חיחיחיחיחי ידענו שתחזור אלינו שון גלבוע..
הנה הצלחתיי להתחבברר לשם הקודם שלי אביב ביטון והנה תישמעו עכשו באמת אני רציניי עם השון הזהה אולי מישהוא שמע עליוו זהו זה מה ששאלתיי מישהוא שמע עליו אולי?
ציטוט של: REEF על יוני 06, 2008, 05:23:42 PMציטוט של: Turtle Master על יוני 06, 2008, 05:14:49 PMהקיץ התחיל רשמית חיחיחיחיחי ידענו שתחזור אלינו שון גלבוע..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ציטוט של: AVIV BITON על יוני 06, 2008, 06:48:25 PMהנה הצלחתיי להתחבברר לשם הקודם שלי אביב ביטון והנה תישמעו עכשו באמת אני רציניי עם השון הזהה אולי מישהוא שמע עליוו זהו זה מה ששאלתיי מישהוא שמע עליו אולי?אני אישית לא שמעתי אחי , תשאל את האנשים שגולשים פה בחיפה .חחח טרטאל מאסטר .. וואי כמה אתה צודק .עכשיו צריכים להגיע קצת ערסים עם גלשן ספיידר מכוער לים שיכנס בלי חולצה ואז נדע לגמרי שהקיץ כאן
תכלס אצלנו בחוף הערסים הם אלה שלא יודעים לגלוש וחשים את עצמםםםםאו זה אלה שיודעים והם לוקחים את כל הגלים..לא משנה איפה אתה על הגל..ואתה יודע שהם ערסים כי הם באים רק בפוזה של קיץ כזה!!1
חהחחה אני תמיד דופק אליהם צעקה הם נבהליםכזה אוופפ כזה שהם יוצאים מהמים
ציטוט של: Barak! על יוני 09, 2008, 08:52:57 PMחהחחה אני תמיד דופק אליהם צעקה הם נבהליםכזה אוופפ כזה שהם יוצאים מהמיםחחחחחחחחחחחחחח ברק העבריין !טוב אפילו ערסים יכבדו את רוב לא ?