כתב נושא: שאלה...360  (נקרא 2329 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

surf to live

• אורח
שאלה...360
« ב- : מאי 25, 2008, 03:04:04 PM »
מישו יכול להסביר פה איך עושים 360?
אני מנסה לעשות..למרות שאין לי מושג איך..ויוצא שאני מרים את הגלשן..כמו אופדהליף ואת שאר הסיבוב אני מסתובב עם הגוף
מישו יכול להסביר מה צריך לעשות?
תודה
« עריכה אחרונה: מאי 26, 2008, 01:06:47 AM על ידי surf to live »

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
בעניין: שאלה...360
« Reply #1 ב- : מאי 26, 2008, 01:49:36 AM »
אני יכול לתת לך טיפ אחד והערה אחת!!

ההערה היא אחיי זה יבוא לךך לבדד פשוט תיגלושש לתנוע על הגל תרוץ עליוו בישביל לעשות 360 אתה צריך מהירותת אכזריתת  וביום טוב של גלים אחי כדי להביא כזו מכה אחיי

והטיפ ** שאת זה אני עשיתי כדיי ללמודד את זה.. תמרחח שעווה עדדד 30 סמטים לפני החרטום כך שכמאט כל הגלשן מכוסה שעווה ופשוט
שאתה  תופסס תגל תתחיל לרוץ עליוו ושאתה רואה שאתה מספיק מוכן ומהיר בישביל זה פשוט תעלה לאופף דליפפ ממש איך שאתה נימצאא  ותסובב בכל הכוחח את הגלשןן בצורה שיצאא לך בתקווה קודםם כל 180 כן ..  מקווה שעזרתיי
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק הרצליה עד המוות!!!

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #2 ב- : מאי 26, 2008, 04:25:30 AM »
אני יכול לתת לך טיפ אחד והערה אחת!!

ההערה היא אחיי זה יבוא לךך לבדד פשוט תיגלושש לתנוע על הגל תרוץ עליוו בישביל לעשות 360 אתה צריך מהירותת אכזריתת  וביום טוב של גלים אחי כדי להביא כזו מכה אחיי

והטיפ ** שאת זה אני עשיתי כדיי ללמודד את זה.. תמרחח שעווה עדדד 30 סמטים לפני החרטום כך שכמאט כל הגלשן מכוסה שעווה ופשוט
שאתה  תופסס תגל תתחיל לרוץ עליוו ושאתה רואה שאתה מספיק מוכן ומהיר בישביל זה פשוט תעלה לאופף דליפפ ממש איך שאתה נימצאא  ותסובב בכל הכוחח את הגלשןן בצורה שיצאא לך בתקווה קודםם כל 180 כן ..  מקווה שעזרתיי

חחח מאיפה הבאת את כל מה שאמרת...

טוב בעיקרון התנועה היא לדחוף את כל המשקל על הרגל הקדמית ולסובב את הגלשן עם הרגל האחורית...צריך לעשות את זה בגלים שהם שטוחים בערך וזהו פשוט תזכור להזיז את הכתפיים בתנועה

מנותק ripper

• Sr. Member
« Reply #3 ב- : מאי 26, 2008, 05:01:44 AM »
הכל לא נכון!אני עושה  360 גם בגל שטוח וגם על קיר וגם תוך כדי פלואטר.החכמה היא לדחוף חזק עם הרגל האחורית כשכאילו עולים לאוף דה ליפ, בהתחלה הירכתיים נכנסים למיים אבל עם הזמן הביצוע נעשה ממש קל ולעיתים קרובות החרבות פשוט יוצאות מהמים מרוב הכוח של הסיבוב.עם הזמן למדתי לגלוש הפוך(ירכתיים קדימה)למספר מטרים עד שאני מחליט מתי לחזור למצב רגיל.תנסה לעשות את זה בים גבוה,אבל מיד כשאתה יורד את הדרופ, אצלי זה עבד!

surf to live

• אורח
« Reply #4 ב- : מאי 30, 2008, 08:59:04 PM »
מה כאילו כל אחד עושה את אותו תרגיל בדרך אחרת???