קורס גלישה למבוגרים בימי שישילפרטים 0504329001
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: עמוס על מאי 02, 2008, 03:47:57 AMציטוט של: shlomi על מאי 02, 2008, 02:24:25 AMאף פעם לא מאוחר להתחיל...תהני מהחיים עכשיו כל עוד יש לך אותם..עצה שלי תתחילי בטופסי זה באמת קורס תותח מהחיים, הקורס היחידי שאשכרה מלמדים את הבסיס,וגם תאוריה, קיצר תלכי לשם, כמה שתנסי לדמיין שגלישה זה כיף - זה עוד יותר כיף!!!ללא ספק בשבילי זה הדבר הכי מדהים וכיף שיש, יאללה חפרתי - תהני!!! צריך לקחת בחשבון שטופסי אולי זה לא הכי קרוב לאיפה שהיא גרה אבל אתה צודק טופסי הכי טוב!כן אבל העיקר להתחיל עם זה, לא משנה איזה קורס..מתי תהיה בים עמוס?
ציטוט של: shlomi על מאי 02, 2008, 02:24:25 AMאף פעם לא מאוחר להתחיל...תהני מהחיים עכשיו כל עוד יש לך אותם..עצה שלי תתחילי בטופסי זה באמת קורס תותח מהחיים, הקורס היחידי שאשכרה מלמדים את הבסיס,וגם תאוריה, קיצר תלכי לשם, כמה שתנסי לדמיין שגלישה זה כיף - זה עוד יותר כיף!!!ללא ספק בשבילי זה הדבר הכי מדהים וכיף שיש, יאללה חפרתי - תהני!!! צריך לקחת בחשבון שטופסי אולי זה לא הכי קרוב לאיפה שהיא גרה אבל אתה צודק טופסי הכי טוב!
אף פעם לא מאוחר להתחיל...תהני מהחיים עכשיו כל עוד יש לך אותם..עצה שלי תתחילי בטופסי זה באמת קורס תותח מהחיים, הקורס היחידי שאשכרה מלמדים את הבסיס,וגם תאוריה, קיצר תלכי לשם, כמה שתנסי לדמיין שגלישה זה כיף - זה עוד יותר כיף!!!ללא ספק בשבילי זה הדבר הכי מדהים וכיף שיש, יאללה חפרתי - תהני!!!
מתי בימי שישי??איך זה מתבצע.?אין לי גלשן לא חליפה לא רקע כלום!!..*סורי על החפירות..אני מתה להתחיל (:
ציטוט של: אסיף(חדש) על מאי 02, 2008, 08:10:40 PMותגיד הזקן , מתי אני יזכה לראות אותך ?!האמת יש מצב שראיתי , אני נמצא כמעט כל פעם שיש גלים בהילטון ותמיד שאני רואה מישהו מבוגר שהוא לא מהמוקרים שמה ואתה רואה שהוא עוד לא וותיק בגלישה אני שואל אולי זה הזקן מטופסי .פעם אחת ראיתי מישהו שחשבתי שזה אתה כי הוא התאים לי לתיאור שלך לאיך שאתה נראה .היה לו גלשן ארוך לא יודע כמה פיט , הוא היה בהילטון אבל די צמוד למרינה (היה יחסית גובה ) עם שיער שחור וחליפה ונראה בסביבות ה40 .אתה עונה לתיאור או שאתה רוצה קלסטרון ?! סביר להניח שראית אותי. יש לי חליפה בילאבונג סולושן גולד (אגב, קניתי אי-בומב חדשה הדגם עם רוכסן חזה - לא ברור לי איך אני אמור לצאת ממנה כל כך הדוקה) וכמו כן סופטבורד 8 פוט בצבע כחול. כמו של בר רק שלו 7 פוט. פשוט תגש ותאמר שלום. אני לא נושך
ותגיד הזקן , מתי אני יזכה לראות אותך ?!האמת יש מצב שראיתי , אני נמצא כמעט כל פעם שיש גלים בהילטון ותמיד שאני רואה מישהו מבוגר שהוא לא מהמוקרים שמה ואתה רואה שהוא עוד לא וותיק בגלישה אני שואל אולי זה הזקן מטופסי .פעם אחת ראיתי מישהו שחשבתי שזה אתה כי הוא התאים לי לתיאור שלך לאיך שאתה נראה .היה לו גלשן ארוך לא יודע כמה פיט , הוא היה בהילטון אבל די צמוד למרינה (היה יחסית גובה ) עם שיער שחור וחליפה ונראה בסביבות ה40 .אתה עונה לתיאור או שאתה רוצה קלסטרון ?!