טופסי פורום גלישת הגלים הגדול והטוב בישראל לשרותכם נשמח לעזור בכל נושא שקשור לגלישת גלים ואהבת הים
סך הכל הצבעות: 28
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
היה חורף ממש טובהרבה הרבה גליםלא היה חודש שלא היה גלים (מה שכן קרה בחורפים קודמים)והיו אפילו כמה וכמה סוואלים מושלמים מושלמים מושלמים
בכללי בשביתה היה גלים נדירים כל הזמן היה גלים ואלה שלמדו לא רוצה לבאס אבל ממש נדפקתם... אני רק זוכר ששנה שעברה היו הרבה יותר סערות מהשנה והשנה הגלים החזיקו מקסימום יומיים שזה גרוע ברמות!!!!אבל עכשיו מתחיל הקיץ עם הגלים הנמוכים והצינורות של 4 וחצי בבוקר בגדול חורף הרבה יותר טוב. ולזה שמעלי(לא אסיף) היה 3 שבועות בערך בלי גלים שזה לא ממש מעודד...
חרא חורף חרא גליםחרא מדינה
אסיף לך תציק לנאצים
גורדון הסגור אף פעם לא מאכזב!!!!כי תמיד יש שם גל מעפן!
ציטוט של: deano על אפריל 30, 2008, 03:24:37 AMאסיף לך תציק לנאצים חחחח לא מספיק הפצעים שיש לי על הידיים מהאגרופים ?!אבל למה יש לך במקרה איזה נאצים חדשים שאני יכול להציק להם חח ? אני מחפש אותם בנרות חח
ציטוט של: אסיף(חדש) על אפריל 30, 2008, 02:13:55 PMציטוט של: deano על אפריל 30, 2008, 03:24:37 AMאסיף לך תציק לנאצים חחחח לא מספיק הפצעים שיש לי על הידיים מהאגרופים ?!אבל למה יש לך במקרה איזה נאצים חדשים שאני יכול להציק להם חח ? אני מחפש אותם בנרות חחמה אחי פוצצת נאצים? אם כן קבל ח"ח ותזמין אותי פעם הבאה.. =]