כתב נושא: 90 אחוז מחופי ישראל אסורים לרחצה ??? , שטויות!  (נקרא 6182 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דור(חדש)

• Sr. Member
אני לא מבין ?! ... מה זה אמור לעניין אותנו הגולשים ? ..
כמו ששמתם לב הכתבה מדברת על מתרחצים , גולשים הם לא מתרחצים לפי החוק אנחנו נחשבים כ"כלי שייט" ..
נכון זה נשמע מוזר אבל , אמא ואבא של אוריאן (מנהל טופסי) דאגו לעבור את הויכוח הזה לפנינו.

כמו שאתם כבר יודעים יש את המצילים הנודניקים שאומרים למתרחצים לזוז ימינה , שמאלה , לצאת וכדומה (בתנאי ים קשים)

כמו שאתם כבר יודעים שכל יום עם גלים מעלה חצי מטר נחשב תנאי ים קשים , איזה מציל פעם העיר לכם על משהו ? ...לא
אנחנו חוקיים להכנס במיוחד בימים של דגל שחור ומצבי ים קשים ומסוכנים במיוחד , זה האדרנלין והכיף שבספורט הזה ...
כל עוד לא מדובר בזיהום תיהיו רגועים
ותפסיקו להתרוצץ כמו איזה ג'וקים שמרססים עליהם חומר רעיל בכל פעם שמדברים פה שטויות , גולשים יהיו תמיד וגלישה תמשך תמיד ... ואנחנו יותר חזקים מכולם , אף אחד לא יכול עלינו ומי שיתעסק יתרסק ... ותתחילו לקחת באיזי בלי לחץ
שאלות ?
« עריכה אחרונה: אפריל 16, 2008, 05:59:14 AM על ידי דור(חדש) »

מנותק Turtle Master

• Full Member
מי נכנס בך

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
חפרת חבוב :D :D
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
אני לא מבין ?! ... מה זה אמור לעניין אותנו הגולשים ? ..
כמו ששמתם לב הכתבה מדברת על מתרחצים , גולשים הם לא מתרחצים לפי החוק אנחנו נחשבים כ"כלי שייט" ..
נכון זה נשמע מוזר אבל , אמא ואבא של אוריאן (מנהל טופסי) דאגו לעבור את הויכוח הזה לפנינו.

כמו שאתם כבר יודעים יש את המצילים הנודניקים שאומרים למתרחצים לזוז ימינה , שמאלה , לצאת וכדומה (בתנאי ים קשים)

כמו שאתם כבר יודעים שכל יום עם גלים מעלה חצי מטר נחשב תנאי ים קשים , איזה מציל פעם העיר לכם על משהו ? ...לא
אנחנו חוקיים להכנס במיוחד בימים של דגל שחור ומצבי ים קשים ומסוכנים במיוחד , זה האדרנלין והכיף שבספורט הזה ...
כל עוד לא מדובר בזיהום תיהיו רגועים
ותפסיקו להתרוצץ כמו איזה ג'וקים שמרססים עליהם חומר רעיל בכל פעם שמדברים פה שטויות , גולשים יהיו תמיד וגלישה תמשך תמיד ... ואנחנו יותר חזקים מכולם , אף אחד לא יכול עלינו ומי שיתעסק יתרסק ... ותתחילו לקחת באיזי בלי לחץ
שאלות ?

תגיד דור ההורים שלך אחים או מה ?!

מה זה השטויות האלה שאם זה לא פוגע בגולשים אז זה לא מעניין אותנו ?!
נכון עוד לפני שפרסמתי את זה כאן ידעתי שזה לא פוגע בגולשים , אפילו שיש עוד סיכוי שפקח שלא בקיא בחוק יעשה בעיות אבל עדיין זה לא משנה .

זה לא חוכמה להיות ראש קטן ולהגיד :" זה לא פוגע בגולשים אז זה לא מעניין " האחריות שלנו היא לטפל בכל מה שפוגע בסביבה או באוכלסיה והלכת כמה וכמה אם זה קרוב לגלישה (ויש פה קירבה , כי מתחילים עם הגבלה למתרחצים וזה מגיע בסוף לאיסור על גלישה (סתם דוגמה מוגזמת) )

חוץ מיזה לפני שאני , אתה וכולנו גולשים אנחנו גם מתרחצים .
וזה פוגע בנו שאנחנו לא יכולים ללכת לחפש חופים בודדים ונקיים להיות בהם ולנוח בהם ולהנות פשוט מים גם בימים שאין גלים .

מנותק Turtle Master

• Full Member
אסיף דבר ראשון מי נכנס בך?
דבר שני, *על אחת כמה וכמה*

מה אתה חושב את עצמך אינטלקטואל?

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com

OUCH
דבר יפה לאסיף אה 8)
הוא אינטלקטואל אחושלוקי

מנותק Turtle Master

• Full Member
אני אפריקאי עושה מה בראש שלי :o :-*

מנותק דור(חדש)

• Sr. Member
יאללה כולכם מי פגע מי במי פגע במה ... שיגעתם תמוח

אסיף אל תשחק לי אותה עכשיו פאוואר ריינג'רס בא לך להציל את העולם ? .. לך תתנדב במכבאי אש

אתה ראית את התגובות על הכתבה , כולם כמו איזה טמבלים " יווווו מה אי אפשר לגלוש יותר ? " ....

וכן מה זה מעניין אותי אם מתרחצים יוכלו להכנס או לא , גם אם ו... כנגד כל הסיכויים ועם ישראל יכינסו את החוק הזה , לא צריך להתרגש במיוחד לא הגולשים זה הכל עניין סגור

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא

טעות שלי , פשוט כתבתי מהר אז לא שמתי לב ..
ולא נכנס בי כלום , שלא תבינו לא נכון , לא התעצבנתי על דור או משהו פשוט לדעתי מה שהוא אומר זה לא נכון

ודור , איך ידעת שהתנדבתי במכבי אש ?!
ונכון לא חשבתי לרגע שזה יגביל את הגולשים זה המגיבים חשבו את זה .. אבל בסדר הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד , אבל הקצנת את זה ומהדברים שלך השתמע שלא מעניין אותך כלום חוץ מגלישה .

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
ביטלו את זה (את ההצעת חוק) אז אתם יכולים להיות רגועים  ;D