עדכון מצב הים הסרף ריפורטשרות ללא תשלוםחפשו באווטאפ טופסי סרף ריפורט
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: הזקן והים על אפריל 16, 2008, 04:47:44 AMציטוט של: Extreme_Surfer על אפריל 16, 2008, 03:50:40 AMחחחחח תכל'ס כשאני עושה אימונים כאלה אני באמת מתפדח קצת ממבטים של אנשים בחוץ (שבטח שואלים את עצמם מה הוא פוזאיסט מה הוא גיי מה הוא עושה בגלים של 10 ס"מ עם גלשן)אבל גלישה זה בעדיפות ראשונה אז כולם על ה*** שלי גם לי זה קרה. רק מי שצחקו עלי היו החברה עם גלשני הרוח, הקטאמראנים וכדומה. אבל רגע, מאידך, בגילי, צוחקים עלי ועל הבוב ספוג שלי ככה או ככה אני לא בטוח שאני רוצה לדעת למה אתה מתכוון , אבל מה זה בעצם הבוב ספוג שלך ? ולמה אנשים צוחקים לך עליו ? חחח
ציטוט של: Extreme_Surfer על אפריל 16, 2008, 03:50:40 AMחחחחח תכל'ס כשאני עושה אימונים כאלה אני באמת מתפדח קצת ממבטים של אנשים בחוץ (שבטח שואלים את עצמם מה הוא פוזאיסט מה הוא גיי מה הוא עושה בגלים של 10 ס"מ עם גלשן)אבל גלישה זה בעדיפות ראשונה אז כולם על ה*** שלי גם לי זה קרה. רק מי שצחקו עלי היו החברה עם גלשני הרוח, הקטאמראנים וכדומה. אבל רגע, מאידך, בגילי, צוחקים עלי ועל הבוב ספוג שלי ככה או ככה
חחחחח תכל'ס כשאני עושה אימונים כאלה אני באמת מתפדח קצת ממבטים של אנשים בחוץ (שבטח שואלים את עצמם מה הוא פוזאיסט מה הוא גיי מה הוא עושה בגלים של 10 ס"מ עם גלשן)אבל גלישה זה בעדיפות ראשונה אז כולם על ה*** שלי
אמצתי את הרעיון.הלכתי לתרגל קצת חתירה.