כתב נושא: בעיה בפורום והבהרה  (נקרא 2450 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק barshahar87

• Jr. Member
  • **
    • דוא
בעיה בפורום והבהרה
« ב- : מרץ 30, 2008, 09:20:09 PM »
שלום לכולם ראיתי שעוד מישהו פה ניסה לפרסם תמונות גלישה ולא הצליח נראה לי שיש פה בעיה..

אז בבקשה ממכם תסדרו את זה אחד האחראים זה אמור להיות פורום פתוח לכל הגולשים בארץ לא?

גם לי יש אחלה תמונות שאני רוצה להעלות לפה מכמה חופים אבל זה לא הולך..

ובקשר להודעה האחרונה שלי על חוף פלמחים שלא תבינו לא נכון הלוואי ומשהו יזוז שם ויצליחו לשנות את מה שכבר נסגר
לי אישית לא נראה שמשהו יכול לעזור אני מכיר את מועצת גן רווה ואת היזם של העינין ודרך אגב רק שתדעו שהכל
נעשה בהסכמה מלאה גם עם הקיבוץ אז בכלל לא נראה לי שיש סיכוי..אבל שוב אני מקווה בישביל כולם שבאמת
יצליחו לשנות החלטה של כ"כ הרבה גורמים.

מנותק ביגZ

• Full Member
  • ;;אנשיםם לכוו תישחטו את היים~;;
    • דוא
בעניין: בעיה בפורום והבהרה
« Reply #1 ב- : אפריל 01, 2008, 07:56:11 PM »
תשמע אחי א. באמת כל הכבוד לך על זה שאתה מתנצל על ההתנהגות והדיבור שלך מיקודם בנושא של הפלמחים .
ב. אחי החוף הזה חשוב נורא לאנשים פה בפורוםם ועם לא נטפל בזה בסוף לא ישארו לנו עוד חופים לגלוש .
לא צריך להיות אגואיסת  ולחשוב רק על עצמך ואם אתה אומר שיהיה קשה אז בוא נתחיל לפעול לא רק לדבר ואני באמת יודע שהפורום הזה  הוא לא דיבורים
יש פה כאלה שיודעים גם לעשות וכאלה שלאא אז הנה אני אומר לכולם לא ספציפית אליך אחי  קומו מהמחשב וסעו לפלמחים בואו נילך להפגין כמו שאמרו בנושא הקודם את בת גלים חיסינו והעפנו אותם משם אז נעיף גם מפלמחים אנשים זה קטן עלינו .
בקיצור אחי אל תיעלב או משהוא אני פשוט חושב שאתה צריך בתור אחד שמדבר ככה או לקום וולהזיז תתחת אחי לפלמחים או לא להביע דעה בנושא הזה
.
~~~~~~~~אנשיםם לכו תישחטוו אתת היםם~~~~~~~;;