קורס גלישה למבוגרים בימי שישילפרטים 0504329001
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
תגידו, איפה אפשר להשאיר את הרכב בדרומי כאשר מצד אחד קרובים לים ומצד שני אין חשש שהרכב "יועלם"?
ציטוט של: הזקן והים על מרץ 12, 2008, 03:49:27 PMתגידו, איפה אפשר להשאיר את הרכב בדרומי כאשר מצד אחד קרובים לים ומצד שני אין חשש שהרכב "יועלם"?קודם כל, אני לא יודע מה אתם מתלהבים מהגל כולו שטוח... ולגבי החנייה זה די סרט יש שם תמיד ערבים בחוף שמחפשים לפרוץ למכוניות אסור להחביא את המפתחות ליד הגלגל או משהו...
ציטוט של: הרצליה עד המוות!!! על מרץ 12, 2008, 10:04:00 PMציטוט של: הזקן והים על מרץ 12, 2008, 03:49:27 PMתגידו, איפה אפשר להשאיר את הרכב בדרומי כאשר מצד אחד קרובים לים ומצד שני אין חשש שהרכב "יועלם"?קודם כל, אני לא יודע מה אתם מתלהבים מהגל כולו שטוח... ולגבי החנייה זה די סרט יש שם תמיד ערבים בחוף שמחפשים לפרוץ למכוניות אסור להחביא את המפתחות ליד הגלגל או משהו...:"""""""""" ויחסית חוףף מעולה עם סוואל נהדרר רק כדי
ציטוט של: הזקן והים על מרץ 12, 2008, 03:49:27 PMתגידו, איפה אפשר להשאיר את הרכב בדרומי כאשר מצד אחד קרובים לים ומצד שני אין חשש שהרכב "יועלם"?קודם כל, אני לא יודע מה אתם מתלהבים מהגל כולו שטוח... ולגבי החנייה זה די סרט יש שם תמיד ערבים בחוף שמחפשים לפרוץ למכוניות אסור להחביא את המפתחות ליד הגלגל או משהו...:"""""""""" ויחסית חוףף מעולה עם סוואל נהדרר רק כדי
איפה זה בדיוק הדרומי ?!וזה חוף פתוח נכון ?והגל יפה לעין אבל הוא לא ממש סוחב , רק הלונגבורדים שמה נהנים ..
א. בדרך כלל זה לא גל שטוח בכלל מה שכן.... יש חלק יותר עמוק בין השיברה הראשונה לשניה, רואים את זה בסרטון, ובימים קצת יותר גבוהים, או אם מפמפמים אפשר לחבר בין השניים ואז זה שבירה ארוכה ומטורפת!!!!ב. ביגZ אתה לא גר בצפון?
ציטוט של: Etay על מרץ 13, 2008, 03:14:27 AMא. בדרך כלל זה לא גל שטוח בכלל מה שכן.... יש חלק יותר עמוק בין השיברה הראשונה לשניה, רואים את זה בסרטון, ובימים קצת יותר גבוהים, או אם מפמפמים אפשר לחבר בין השניים ואז זה שבירה ארוכה ומטורפת!!!!ב. ביגZ אתה לא גר בצפון?כה אני גרר בצפון אחי אבל יצא לי לגלוש בתל אביב כמהה פעמיים ויצא לי לגלוש בחוף הזהה והואא דיי טוב עם סוול נהדר אחי חייבים לנסותת והמיים בככל לא נמוכים בגליים שאני היתיי היה בערך כתף אחי והיה מים בערךך בסביבות מטר וחציי וניראה לי היה שם שקע מול השובר הימני כמ שאמרתהה ויש שמה גליםם די יפיםם וביוםם עם גלים אפשר לפמפם שםם ולחברר בין שתיההם וזה פשוט ניהיה גל מטורףף אחד החופיים שנמצאים בתל אביב שיצא לי להיות בהםם!!!
ציטוט של: אסיף(חדש) על מרץ 13, 2008, 12:48:41 AMאיפה זה בדיוק הדרומי ?!וזה חוף פתוח נכון ?והגל יפה לעין אבל הוא לא ממש סוחב , רק הלונגבורדים שמה נהנים ..הדרומי זה בדיוק החוף בין הדתיים (בתל אביב) למרינה בהרצליה.אני לא יודע למה אתה קורא חוף פתוח אבל יש מין שובר כזה שעושה את הגל ימני.גלשתי שם,אני לא הרגשתי שהוא לא סוחב....לא אהבתי את השיר בסרטון, והוא גם לא התאים לדעתי...
ציטוט של: חן הלוי על מרץ 13, 2008, 02:58:08 AMציטוט של: אסיף(חדש) על מרץ 13, 2008, 12:48:41 AMאיפה זה בדיוק הדרומי ?!וזה חוף פתוח נכון ?והגל יפה לעין אבל הוא לא ממש סוחב , רק הלונגבורדים שמה נהנים ..הדרומי זה בדיוק החוף בין הדתיים (בתל אביב) למרינה בהרצליה.אני לא יודע למה אתה קורא חוף פתוח אבל יש מין שובר כזה שעושה את הגל ימני.גלשתי שם,אני לא הרגשתי שהוא לא סוחב....לא אהבתי את השיר בסרטון, והוא גם לא התאים לדעתי...יאו אני לא רגיל כבר שמעכשיו קוראים לתל ברוך חוף הדתיים , חח שנים זה היה החוף ליד טופסי ועכשיו מעבירים את זה לתל ברוך ..
ביג Z יש מצב אתה מדבר על גורדון הסגור ?!כי הוא ליד המרינה בת"א ולא בהרצליה , וגם לי יש קיר שמאלי כזה שיוצר גל נדיר (לפחות יצר גל נדיר חורף שעבר ,עכשיו הקרקעית נהרסה שמה).יש מצב התלבלבלת אחי