כתב נושא: עזרה לגולש מתחיל מי שרוצה לעזור  (נקרא 3339 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק yoyo

• Newbie
  • *
    • דוא
עזרה לגולש מתחיל מי שרוצה לעזור
« ב- : מרץ 05, 2008, 05:35:29 PM »
אני רק התחלתי לגלוש אני כבר לוקח פינה יפה אבל אני מתקשה מאוד לרוץ על הגל ולצבור מהירות איך רצים על הגל .????? איזה תנועות עושים????  :-\
« עריכה אחרונה: מרץ 05, 2008, 05:37:47 PM על ידי yoyo »

מנותק חן הלוי

• Hero Member
בעניין: עזרה לגולש מתחיל מי שרוצה לעזור
« Reply #1 ב- : מרץ 06, 2008, 12:01:40 AM »
פמפומים אחי....
אני לא יודע כל כך להסביר את זה אבל זה פשוט בא, אף אחד לא לימד אותי את זה זה בטבעיות...

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #2 ב- : מרץ 06, 2008, 12:23:41 AM »
לאדע בעיקרון אתה עושה תנועות של למעלה ולמטה עם הידיים (זה ליציבות פחות או יותר נראלי) ואתה אמור להזיז את כל הגוף שלך כדי לפמפמם עם הגלשן למעלה ולמטה רוב התנועה באה מהאגן וצריך תנועות חזקות אבל יציבות כדי שלא תיפול...

מקווה שעזרתי ;)

מנותק bobi

• Full Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : מרץ 06, 2008, 12:56:52 AM »
אחי קודם כל זה בא לבד אם הזמן...אבל בשביל לרוץ על הגל ולצבור מהירות אתה צריך לזוז אם הידים והאגן וכמובן הרגלים..תנועה של כל הגוף בקיצור..אתה עולה לחלק העליון של הגל ואז מוסיף מישקל ברגל הקידמית שעל הגלשן ואז יורד תגל.. זה מה שמביא לך מהירות ואז אתה מיתאמן על כל מיני תימרונים על הגל...תנסה זה יבוא לך אם הזמן..בהצלחה..עוד עצה שדיי חושבה לפי דעתי הפנייה החזקה אחרי שירדתה תגל "בטרמ טורן" אם תשעין תגוף ותימשוך תיד לכיוון הגל זה יעזור מאד....

מנותק roey121

• Sr. Member
« Reply #4 ב- : מרץ 06, 2008, 05:29:55 AM »
אחי יש לי את הפתרון בישבילך אין שמהוא יותר טוב מזה
על תזלזל זה ארוךךךךךךךךך
http://www.xwave.co.il/xblogs/hydrolon/entry/%D7%90%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%A9_%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%AA_%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D

בלי לזלזל אחיייי

מנותק מילנה 89

• Full Member
« Reply #5 ב- : מרץ 06, 2008, 05:38:07 AM »
אני רק התחלתי לגלוש אני כבר לוקח פינה יפה אבל אני מתקשה מאוד לרוץ על הגל ולצבור מהירות איך רצים על הגל .????? איזה תנועות עושים????  :-\
כמה זמן אתה גולש? ומתי יוצא לך להתאמן אם יש בקושי גלים?

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
« Reply #6 ב- : מרץ 06, 2008, 05:52:58 AM »
יפה יפה, חזרת לפורום..
הרבה זמן לא שמעו ממך, איך מתקדם הגלישה?

מנותק TOMY

• Newbie
  • *
« Reply #7 ב- : מרץ 06, 2008, 11:08:32 PM »
אחי, אחרי שאתה מתחיל לתפוס את הפינה זה כבר יזרום לך יותר מהר...
כעיקרון התנועה הבסיסית למקרה שהגל חלש היא לחץ קבוע על הרגל האחורית ופימפום עם הרגל הקידמית כמו שאתה מנפח כדור עם משאבה לרגל...אם הגל מספיק חזק פשוט תעלה ותרד את הגל בעזרת כיוון הגוף והפעלת לחצים לפינה בה ירדת את הגל כל הכיוון מתבצע בעזרת משקל הגוף ולחצים על הרגל הקדמית.
מקווה שעזרתי, אל תקח את זה כתורה מסיני כי לכל אחד יש את הסגנון שלו ואת הגלשן שלו זה משתנה בין גולש לגולש

מנותק ביגZ

• Full Member
  • ;;אנשיםם לכוו תישחטו את היים~;;
    • דוא
« Reply #8 ב- : מרץ 07, 2008, 12:44:06 AM »
אח שלי דבר ראשון אני יתן לך טיפפ טוב אחי תן לגל לעשות את שלו תזרום עם הגל ותן לא לסחוףף אותך אחיי אתהה לא יכול ללמוד לתפוס תפינה שלךך ביום אחד זה יכול לדרוש לך גם כחודש שנה ואפילו שנתים אבל אתה יכול לקבוע את זה מתי לפי הרצון שלך לגלושש על כל גל רשום תשם שצריך לתפוס הגולש שלוו מביןן אחי אז תחכה לגל שלךך ותיתן לא לעשות את שלו תזרום איתוו לפינהה   אחי ומישמה את כבר לא צריך תעזרה של אף אחד פהה!! אחי
כך עוד עצהה .. עם אתה גולש כבר מעלל חצי שנהה הייתי ממליץ לך להיות עם הבהונות כלפי מעלהה כדי שתרחףף על על הגל ויעזור לך יותר עם הבעונות לכיוון הגל אחיי :D :) יאאלה אחי אני מקווה שעזרתי לךך
~~~~~~~~אנשיםם לכו תישחטוו אתת היםם~~~~~~~;;