טופסי פורום גלישת הגלים הגדול והטוב בישראל לשרותכם נשמח לעזור בכל נושא שקשור לגלישת גלים ואהבת הים
סך הכל הצבעות: 34
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני יגיד לך איך זה , הגולשים בדרך כלל עם שיער ארוך כי אין זין להסתפר כל הקטע הזה של להראת מסודר ומצוחצח מעפן, במילא אני חיי כמו חוראני כל החדר שלי חול ומלח , להתחיל לחיות מסודר זה מוזר כשזה מפריע במים אני מסתפר
ציטוט של: דור(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:46:58 AMאני יגיד לך איך זה , הגולשים בדרך כלל עם שיער ארוך כי אין זין להסתפר כל הקטע הזה של להראת מסודר ומצוחצח מעפן, במילא אני חיי כמו חוראני כל החדר שלי חול ומלח , להתחיל לחיות מסודר זה מוזר כשזה מפריע במים אני מסתפר יום אחד..................................יום גדול אחד.. תגיעו למקום כזה......מקום שקוראים לו ...-צ-ב-א ואז זה יהיה מבאס ....ההמשך יבוא בלישכה חחח
היה לי ארוך....אבל הסתפרתי
ציטוט של: אסיף(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:24:47 PMציטוט של: דור(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:46:58 AMאני יגיד לך איך זה , הגולשים בדרך כלל עם שיער ארוך כי אין זין להסתפר כל הקטע הזה של להראת מסודר ומצוחצח מעפן, במילא אני חיי כמו חוראני כל החדר שלי חול ומלח , להתחיל לחיות מסודר זה מוזר כשזה מפריע במים אני מסתפר יום אחד..................................יום גדול אחד.. תגיעו למקום כזה......מקום שקוראים לו ...-צ-ב-א ואז זה יהיה מבאס ....ההמשך יבוא בלישכה חחחכן מיטב כבר חווה את זה
ציטוט של: בר מלכוב על פברואר 08, 2008, 03:30:11 PMהיה לי ארוך....אבל הסתפרתי למה??
וואי ראיתי את מיטב באוטובוס .. חח לא האמנתי .. פשש חח בלי השיער הוא נראה יותר בוגר , בעצם יותר ילד .. בעצם לא יודע אבל הוא שונה חח
ציטוט של: מילנה 89 על פברואר 08, 2008, 11:18:40 PMציטוט של: אסיף(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:24:47 PMציטוט של: דור(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:46:58 AMאני יגיד לך איך זה , הגולשים בדרך כלל עם שיער ארוך כי אין זין להסתפר כל הקטע הזה של להראת מסודר ומצוחצח מעפן, במילא אני חיי כמו חוראני כל החדר שלי חול ומלח , להתחיל לחיות מסודר זה מוזר כשזה מפריע במים אני מסתפר יום אחד..................................יום גדול אחד.. תגיעו למקום כזה......מקום שקוראים לו ...-צ-ב-א ואז זה יהיה מבאס ....ההמשך יבוא בלישכה חחחכן מיטב כבר חווה את זה מסכן ...אני זוכרת ביום הגיוס שלי איזה אחד שכיסחו לו את השיער..כולו מתבייש לא מקשיב למפקד רק נוגע בקרחת שלו חח ופוזל לצדדים לראות אם מסתכלים עליו חחח מסכןן
ציטוט של: אסיף(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:24:47 PMציטוט של: דור(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:46:58 AMאני יגיד לך איך זה , הגולשים בדרך כלל עם שיער ארוך כי אין זין להסתפר כל הקטע הזה של להראת מסודר ומצוחצח מעפן, במילא אני חיי כמו חוראני כל החדר שלי חול ומלח , להתחיל לחיות מסודר זה מוזר כשזה מפריע במים אני מסתפר יום אחד..................................יום גדול אחד.. תגיעו למקום כזה......מקום שקוראים לו ...-צ-ב-א ואז זה יהיה מבאס ....ההמשך יבוא בלישכה חחחכן מיטב כבר חווה את זה מסכן ...אני זוכרת ביום הגיוס שלי איזה אחד שכיסחו לו את השיער..כולו מתבייש לא מקשיב למפקד רק נוגע בקרחת שלו חח ופוזל לצדדים לראות אם מסתכלים עליו חחח מסכןן
ציטוט של: דור(חדש) על פברואר 08, 2008, 05:46:58 AMאני יגיד לך איך זה , הגולשים בדרך כלל עם שיער ארוך כי אין זין להסתפר כל הקטע הזה של להראת מסודר ומצוחצח מעפן, במילא אני חיי כמו חוראני כל החדר שלי חול ומלח , להתחיל לחיות מסודר זה מוזר כשזה מפריע במים אני מסתפר יום אחד..................................יום גדול אחד.. תגיעו למקום כזה......מקום שקוראים לו ...-צ-ב-א ואז זה יהיה מבאס ....ההמשך יבוא בלישכה חחחכן מיטב כבר חווה את זה