כתב נושא: מחר  (נקרא 8354 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
מחר
« ב- : דצמבר 14, 2007, 04:16:41 AM »
מישהו בא מחר לגלוש בהילטון??

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
בעניין: מחר
« Reply #1 ב- : דצמבר 14, 2007, 05:36:14 AM »
אני אהיה שם ...

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #2 ב- : דצמבר 15, 2007, 06:53:40 AM »
בר, בסוף נפגשנו שנינו בגורדון דוקא  :)
מחר, שבת, אגיע שוב.

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : דצמבר 15, 2007, 07:35:12 AM »
בכיף כנראה גם אני יגיע לגורדון שוב

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #4 ב- : דצמבר 15, 2007, 09:11:56 PM »
דוקא ראיתי אותך בהילטון ...
הייתי שם ונטחנתי יותר מדי כל פעם לחזור בחזרה. גם "המעלית" (הזרם החוזר צמוד לסלעים של המרינה בדרום) לא עזרה יותר מדי.
הלכתי אחרי זה לחוף שרתון (אחד דרומה מגורדון). היו גלים טובים וכאלו שיכולתי להסתדר איתם אבל הייתי כבר שפוך מדי.
חייב לשפר את הכושר שלי דחוף כי קשה לי לחתור יותר מדי.

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #5 ב- : דצמבר 16, 2007, 12:39:33 AM »
דוקא ראיתי אותך בהילטון ...
הייתי שם ונטחנתי יותר מדי כל פעם לחזור בחזרה. גם "המעלית" (הזרם החוזר צמוד לסלעים של המרינה בדרום) לא עזרה יותר מדי.
הלכתי אחרי זה לחוף שרתון (אחד דרומה מגורדון). היו גלים טובים וכאלו שיכולתי להסתדר איתם אבל הייתי כבר שפוך מדי.
חייב לשפר את הכושר שלי דחוף כי קשה לי לחתור יותר מדי.

תתחיל לעשות מתח.

מנותק TOMY

• Newbie
  • *
« Reply #6 ב- : דצמבר 16, 2007, 05:48:20 PM »
מתי אתם יורדים?

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #7 ב- : דצמבר 16, 2007, 06:51:18 PM »
מתח זה עבור כח לא לסיבולת.
צריך לשחות או מכשיר חתירה. משהו כזה. או פשוט לשרוץ בים יותר שעות  :D

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #8 ב- : דצמבר 16, 2007, 06:54:56 PM »
ריצות ארוכות של יותר מ10 דקות בקצב איטי-בינוני ישפרו לך את הסיבולת

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #9 ב- : דצמבר 16, 2007, 07:03:16 PM »
זאת לא בעיית סיבולת. אני רץ שעה על קרוסטריינר. שורף בכייף 800 קלוריות.
הבעיה היא לא ביכולת הקרדיו-וסקולרית שלי, למרות שתמיד אפשר לשפר. הבעיה היא בסיבולת של חלק גוף עליון.
אצלי הוא חזק יחסית עקב אימוני משקולות בחדר כושר. אבל סיבולת שריר בחלק עליון על הפנים.
האירוניה שפעם, בגיל של בר, לפני קרוב ל-30 שנה, הייתי שחיין ובאותם ימים חתירה על גלשן היתה יכולה להיות לי קלה להפליא .

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #10 ב- : דצמבר 16, 2007, 08:52:05 PM »
מתח שכיבות סמיכה..
או אם נוח לך קח תגלשן ותחתור במים....
למרות שחורף ודיי באסה עכשיו

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #11 ב- : דצמבר 16, 2007, 09:25:38 PM »
מתח זה כח. אני לא עושה יותר מ-10 עליות (זכור , אני שוקל 85 ק"ג, זה לא פשוט) וגם בימים טובים הייתי עושה מקסימום 25 עליות.
זה נמצא באיזור של אימון כח לא סיבולת. סיבולת זה בטווח של 50 חזרות ומעלה על התנועה.
מה קשור שכיבות שמיכה בכלל לחתירה על גלשן??
ברור שהיה נחמד להתאמן בים כל יום אבל זה לא פרקטי כאשר יש לי עבודה במהלך היום.
אני מחפש מכשיר כושר מיוחד לחתירה , כדי שאמקם אותו אצלי במרתף , כדי להתאמן.

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #12 ב- : דצמבר 16, 2007, 10:15:20 PM »
מתח זה כח. אני לא עושה יותר מ-10 עליות (זכור , אני שוקל 85 ק"ג, זה לא פשוט) וגם בימים טובים הייתי עושה מקסימום 25 עליות.
זה נמצא באיזור של אימון כח לא סיבולת. סיבולת זה בטווח של 50 חזרות ומעלה על התנועה.
מה קשור שכיבות שמיכה בכלל לחתירה על גלשן??
ברור שהיה נחמד להתאמן בים כל יום אבל זה לא פרקטי כאשר יש לי עבודה במהלך היום.
אני מחפש מכשיר כושר מיוחד לחתירה , כדי שאמקם אותו אצלי במרתף , כדי להתאמן.

סיבול זה מעל 18. יש לכם גרביטון בחדר כושר? אתה יכול לעשות איתו. גם בפולי עליון.

גם עם תעשה מתח זה יעזר לך בתפיסת הגל.

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #13 ב- : דצמבר 16, 2007, 10:15:53 PM »
יש את הגומיות של החתירה

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #14 ב- : דצמבר 16, 2007, 10:28:30 PM »
גומיות של חתירה קצת קשה להשיג ברמת התנגדות שתתאים לי בדיוק. גם כמובן שצריך ספה בשביל לשכב עליה ומקום לקשור את הגומיות (שיעמוד בעוצמת המשיכה). ברור שאפשר לחלטר משהו אבל זה לא ממש רציני.

גרביטון? מה זה? לא מכיר. יש לי במכון כושר מתח עליון שאפשר לאזן את העומס באמצעות משקולת נגדית. רק שזה לא משהו ממש נוח לעבודה, למשל, אני דופק את הראש בתקרה כמעט כל פעם (: אם זאת הכוונה בגרביטון, אז אולי זה עשוי להיות רעיון טוב.
מתח עובד אבל על הרחב של הגב ועל הביצפסים בעיקר וקצת פחות שרירי חזה וטריצפסים, שרירים שעובדים תוך כדי חתירה. אמנם זה עדיף מכלום אבל לא ממש תחליף.
מכשיר חתירה, שאפשר להעביר בו חצי שעה, שעה, של חתירה, מסוגל לבנות סיבולת טובה. קשה לי לראות את עצמי עולה על מתח חצי שעה ....

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #15 ב- : דצמבר 16, 2007, 11:16:52 PM »
גומיות של חתירה קצת קשה להשיג ברמת התנגדות שתתאים לי בדיוק. גם כמובן שצריך ספה בשביל לשכב עליה ומקום לקשור את הגומיות (שיעמוד בעוצמת המשיכה). ברור שאפשר לחלטר משהו אבל זה לא ממש רציני.

גרביטון? מה זה? לא מכיר. יש לי במכון כושר מתח עליון שאפשר לאזן את העומס באמצעות משקולת נגדית. רק שזה לא משהו ממש נוח לעבודה, למשל, אני דופק את הראש בתקרה כמעט כל פעם (: אם זאת הכוונה בגרביטון, אז אולי זה עשוי להיות רעיון טוב.
מתח עובד אבל על הרחב של הגב ועל הביצפסים בעיקר וקצת פחות שרירי חזה וטריצפסים, שרירים שעובדים תוך כדי חתירה. אמנם זה עדיף מכלום אבל לא ממש תחליף.
מכשיר חתירה, שאפשר להעביר בו חצי שעה, שעה, של חתירה, מסוגל לבנות סיבולת טובה. קשה לי לראות את עצמי עולה על מתח חצי שעה ....

כן זה גרביטון..
אבל יש לך פולי עליון שהגוף סטטי ורק המוט זז.

השרירים שפועלים במתח הם הלטיסמוס דורסי (רחב גבי), זוקפי גו, הכתף האחורית והחזה התחתון. מה שפחות או יותר עובד בגלישה.

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #16 ב- : דצמבר 16, 2007, 11:19:58 PM »
אין לי מושג .....אבל יש לי חבר ששוחה שאמר לי שהכי טוב זה מתח ושכיבות שמיכה.....

מנותק The Seagull

• Newbie
  • *
« Reply #17 ב- : דצמבר 17, 2007, 03:55:12 AM »
הזקן.
אומנם אני לא מהשנתון שלך (לפני שלושים שנה שיחקתי בקוביות בגן של רינה :) ), אבל אני גם לא מהילדים.
התחלתי לפני חודשיים ובשביל להיכנס ולשמור על כושר סיבולת לפלג גוף עליון עשיתי את הדברים הבאים:
1.פעמיים בשבוע בים, גם אם אין גלים, נכנס וחותר שעה, 4 דקות חתירה 4 דקות מנוחה.
2.בימים שלא מתחשק, שכיבה על שטיח/מזרון, כתפיים וראש באוויר, ידיים מבצעות תנועות חתירה ובדרך חזור לשפשף את כפות הידיים חזק במשטח(לייצר מירב התנגדות). זה מרגיש קצת מטופש בהתחלה אבל אחרי כמה דקות כבר מרגישים את השרירים וזה עובד על השרירים של החתירה. שני סטים כאלו עושים את העבודה.

מעבר לזה כמה שיותר בים. הפתרון שלי לעבודה, לימודים ילדים זה השכמות ב 5:30  :-\

בשמחות.

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #18 ב- : דצמבר 17, 2007, 06:05:43 AM »
השחף, וואלה, גם אתה היית בגן של רינה???

אני מסכים איתך לחלוטין שאין כמו שעות ים. גם אני מגיע לים כדי לחתור, בין אם יש גלים ובין אם לא. לא מצליח להביא את עצמי למצב של שעה חתירה אבל צובר שעות ים בכל אופן.

לגבי הגרביטון, אמירגל, עצתך טובה ללא ספק.

למרות זאת, אני שוקל לבטל את המנוי בחדר הכושר הנוכחי ולעשות מנוי בקאנטרי - קלאב , היכן שיש לי בריכה לשחות בה בנוסף לחדר כושר.

אל תרדו עלי אבל שאלתי בשני המקומות שאני שוקל בהם מנוי, האם ישנה התנגדות שאכנס לבריכה עם הסופטבורד שלי.   ;D  באחד המקומות לא היתה התנגדות עקרונית, בשני הם הולכים לבדוק מול משרד הבריאות (משום מה). האירוניה היא שבשני, האחראית שם על המצילים והבריכה, היא אחת שגולשת גם היא!  דוקא היא חששה.

דמיינו לכם קטע הזוי, אני והסופטבורד שלי, מתניידים מצד לצד בבריכה מצ'וקמקת  :D

מנותק The Seagull

• Newbie
  • *
« Reply #19 ב- : דצמבר 17, 2007, 06:23:51 AM »
גם לי יש "מצוף" כזה בצבע כחול.
לא נראה לי שיש איפה להסתובב עם זה בקצה המסלול  ???
אבל אם אתה מממש את הרעיון הזה, אתה חייב לשים תמונה  :D

חוץ מזה, עם כזה גלשן, יש ימים שפשוט קשה מאוד להיכנס לשבירה (ראה יום שבת) ולא משנה כמה טוב הכושר. פשוט צריך לחכות ליום הבא, ולהתקדם לאט ובזהירות לגלשן עם פחות נפח. אני גלשתי ביום שבת בחוף פתוח, הייתי שעה וחצי במיים, הגעתי לתפוס גל בשבירת עומק 3 פעמים (כמובן שהתקרשתי בשלושתן  ;) ) וסה"כ קיבלתי את ההרגשה שהים פשוט "יורק" אותי החוצה.