כתב נושא: פיייי  (נקרא 13695 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Eran

• Newbie
  • *

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
בעניין: פיייי
« Reply #1 ב- : נובמבר 21, 2007, 03:09:33 AM »
פאקקק מסכן.....
ברקיםפוגעים באדמה??????..

מנותק AsTraX

• Newbie
  • *
« Reply #2 ב- : נובמבר 21, 2007, 07:01:04 AM »
פיי יאללה איזה מיסכן !
ברקים יכולים גם לפגוע בגולשים ? כי יענו גם אם הברק פוגע במים 100-200 מטר מימך אז המים מוליכים חשמל לא ?

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : נובמבר 21, 2007, 07:07:53 AM »
פיי יאללה איזה מיסכן !
ברקים יכולים גם לפגוע בגולשים ? כי יענו גם אם הברק פוגע במים 100-200 מטר מימך אז המים מוליכים חשמל לא ?

בדיוק גם אני רציתי לשאול אם קרה איזה מקרה שברק פגע בגולש..
בעקרון החליפה היא מגומי שהוא לא מוליך חמשל אבל הידיים הרגליים והראש חשופים
Team Suok A Carmel

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #4 ב- : נובמבר 21, 2007, 07:43:07 AM »
אמא שלי ראתה את זה בחדשות ועכשיו נידפקתי קשות היא לא מרשה לי ללכת לים.........

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #5 ב- : נובמבר 21, 2007, 04:42:59 PM »
פיי יאללה איזה מיסכן !

בדיוק גם אני רציתי לשאול אם קרה איזה מקרה שברק פגע בגולש..
בעקרון החליפה היא מגומי שהוא לא מוליך חמשל אבל הידיים הרגליים והראש חשופים

החליפה עשויה ברובה מניאופרן לא מגומי ובכלל לרוב החברות היום שמייצרות את החליפות המובילות(EBOMB, Psyco ...) יש חומרים מיוחדים שהם משתמשים איתם שהם .. אני חשבתי שזה ממש לא סביר לקבל מכת ברק בלי לסחוב משהו ממתכת אבל הנה הם אומרים בחדשות ש-חוט הדייגים- היה מוליך חשמל! לך תדע עוד איזה דברים מוזרים מוליכים חשמל
« עריכה אחרונה: נובמבר 21, 2007, 04:45:49 PM על ידי בן-אל »

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
« Reply #6 ב- : נובמבר 21, 2007, 05:39:50 PM »
בן אל אז מה עם החליפה מגומי ?!
נכון אז הגומי לא מוליך חשמל אבל בכל זאות יש לך כפות רגליים , כפות ידייפם וראש חשופים .
ומלבד זאות אם יפגע במישהו ברק חס וחלילה והוא עם חליפה אז פשוט הברק יקרע את החליפה ויפגע בו חח זה לא שהחליפה היא איזה מגן חח
Team Suok A Carmel

מנותק AsTraX

• Newbie
  • *
« Reply #7 ב- : נובמבר 21, 2007, 06:14:59 PM »
חחח...וגם ככה ניכנסים דרך החליפה מים אז לא יכול להיות הגיוני שהיא חסינה מפני חשמל !
ועוד הברק זה לא 240 וולט שיש לנו בתקע בבית אלא זה איזה מיליון וולט ! אז אני חושב שגם אם הוא פוגע במים ולא בגולש במרחק של איזה 100-300 מטר זה יגיע לגולש .....
אז בקיצור ניראה לי שלא מומלץ ללכת לגלוש כאשר יש סופות ברקים אז תילכו יום אחרי הסופה לא יקרה כלום וגם ככה בסערות הים מבולגן ולא עובד ממש טוב.. חוץ מחופים מסויימים ! בקיצור עדיף לאבד יום אחד של גלישה מאשר את החיים באותו היום  (חח...ניכנסתי לזה חזק)

מנותק Elonex

• Newbie
  • *
« Reply #8 ב- : נובמבר 21, 2007, 06:46:19 PM »
פשוט היה לו חוסר מזל .... זה לא קשור שהוא היה בים גם אם תילך ברחוב יכול לפגוע בך ברק ... לאמא שלי פגע ברק בבנין של העבודה שלה מזל שלא קרה כלום ... פשוט היה לו חוסר מזל

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #9 ב- : נובמבר 21, 2007, 06:55:48 PM »
פשוט היה לו חוסר מזל .... זה לא קשור שהוא היה בים גם אם תילך ברחוב יכול לפגוע בך ברק ... לאמא שלי פגע ברק בבנין של העבודה שלה מזל שלא קרה כלום ... פשוט היה לו חוסר מזל

הסיכוי לקבל מכת ברק במקום פתוח הרבה יותר גבוה ממקום כמו לדוגמא עיר, זה בגלל שברק בדרך כלל פוגע במקום הכי גובה בסביבה וכשיש בניניים הוא בדרך כלל יפגע בגג של הבניין הכי גבוה.. בכלל היום בבניינים הממש גבוהים (כמו לדוגמא עזריאלי) עם תשים לב תראה כמו עמוד גבוה שיוצא מהגג של הבניין (היה את זה במגדלי התאומים) קוראים לדבר הזה קולט ברקים זה משהו מיוחד כזה שגורם לברק לפגוע בו ולא בבניין עצמו ככה שאנשים לא יפגעו

• Jr. Member
  • **
    • דוא
« Reply #10 ב- : נובמבר 21, 2007, 07:56:57 PM »
חחחחח איזה מסכנים
אם אתה בתוך המים והברק יפגע מטר ממכם לא תרגישו כלום ..
הים ענק תחשוב שמים מוליכים חשמל והכל הים יקבל את הזעזוע
אתם לא תרגישו כלום :D

מנותק AsTraX

• Newbie
  • *
« Reply #11 ב- : נובמבר 21, 2007, 09:07:15 PM »
חחחחחח....ידפוק עלק מטר מימך ולא תרגיש כלום תחשוב קצת לפני שאתה מגיב סתם ! מים מוליכים חשמל והם יוליכו אותו לאותו עצם שנימצא הכי קרוב למקום הפגיעה של הברק ואם זה גולש אז הלך הגולש קפוטטטטטטטט !

ובקיצור זה מה שאמרו בכל כלי התקשורת שעדיף לא להיות באיזורים פתוחים ובימיוחד לא יםםםםםםםםם כשיש סופת ברקים !
« עריכה אחרונה: נובמבר 21, 2007, 09:10:02 PM על ידי AsTraX »

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
« Reply #12 ב- : נובמבר 21, 2007, 09:09:27 PM »

הסיכוי לקבל מכת ברק במקום פתוח הרבה יותר גבוה ממקום כמו לדוגמא עיר, זה בגלל שברק בדרך כלל פוגע במקום הכי גובה בסביבה וכשיש בניניים הוא בדרך כלל יפגע בגג של הבניין הכי גבוה.. בכלל היום בבניינים הממש גבוהים (כמו לדוגמא עזריאלי) עם תשים לב תראה כמו עמוד גבוה שיוצא מהגג של הבניין (היה את זה במגדלי התאומים) קוראים לדבר הזה קולט ברקים זה משהו מיוחד כזה שגורם לברק לפגוע בו ולא בבניין עצמו ככה שאנשים לא יפגעו
אחי יש את זה כבר בכל בית משהו שמנטרל את החשמל... וראיתי סרט על איזה אישה אחת שקיבלה שלוש מכות חשמל בחיים שלה איזה באסה זה, פעם אחת סתם ברחוב, פעם אחת מהטלפון ופעם אחת אפילו מהברז בבית....
keep our oceans alive...

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #13 ב- : נובמבר 21, 2007, 10:03:53 PM »
זה כלום השיא זה בן אדם שקיבל 7 מכות ברק בתקופה של משהו כמו 30 שנה... שיא גינס

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #14 ב- : נובמבר 21, 2007, 10:05:02 PM »
זה בן אדם שאלוהים מת להרוג אותו ולא מצליח נראלי

מנותק M

• Full Member
« Reply #15 ב- : נובמבר 21, 2007, 11:40:59 PM »

איזה שיא שכיף לשבור....
חחח תאמין לי איזה שיאים מצחיקים יש שם...

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #16 ב- : נובמבר 22, 2007, 12:24:06 AM »

ההפך זה בן אדם שאלוהים לא מוכן לוותר עליו ותמיד מציל אותו ממוות... (תחשוב מה זה רק לשרוד ממכה אחד אז 7!)
אבל זה רק אני תמיד מסתכל על החצי המלא של הכוס  ;D

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
« Reply #17 ב- : נובמבר 22, 2007, 12:48:52 AM »

כן ראיתי את זה בגינס חח זה פגע בו איזה 6 פעמיים בציפורנים .. וציפורנים לא מוליכות חשמל אבל עכשיו אין לו ציפורן ואיזה פעם אחת בו אבל הוא שרד חח
תשמעו היה כתוב שאם ברק פוגע בבן אדם הוא יכול להפצע קשה ואף למות . זאות אומרת שלא חובה למות מזה שברק פוגע בך חח אבל עדיין לא לנסות .

וברור שבעיר זה שונה מאשר במקום פתוח , בעיר אתה הרבה הרבה יותר מוגן , יש לף ביניינים ועצים שחוסמים .

ואם ברק יפגע מטר ממך בים זה יכול בכיף להגיע אליך ,נכון שהים ענק וזה לא שכל הים מתחשמל אבל כידוע לכם (או לא כידוע) אנרגיה לא נעלמת היא רק מתחלפת .
נגיד יש אותה כמות של אנרגיה בעולם בכל רגע נתון , לכן הברק פוגע במים,חלק מהאנרגיה של החשמל הופכת לאנרגית חום ,וחלק יהרוג איזה דג אולי וחלק גם יכול ללכת לגולש כי הברק הוא מתמקד במשהו הוא לא מתפשט .. קיצר עצה שלי לכל גולש , לבדוק מידע על ברקים !

זה מה שאני הולך לעשות עכשיו :)
Team Suok A Carmel

מנותק M

• Full Member
« Reply #18 ב- : נובמבר 22, 2007, 01:07:42 AM »
ציטוט של:  link=topic=2608.msg12709#msg12709 date=1195642617
חחחחח איזה מסכנים
אם אתה בתוך המים והברק יפגע מטר ממכם לא תרגישו כלום ..
הים ענק תחשוב שמים מוליכים חשמל והכל הים יקבל את הזעזוע
אתם לא תרגישו כלום :D

אחי אתה מגזים אחושרמוטה אם ברק ייפגע מטר ממך כניראה שתמות אבל מה שנכון במה שאתה אומר זה שהברק צריך להתמודד עם כמות מים ענקית לפני שהוא נוגע בך והסיכוי הוא קטן....

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #19 ב- : נובמבר 22, 2007, 03:00:23 AM »

ההפך זה בן אדם שאלוהים לא מוכן לוותר עליו ותמיד מציל אותו ממוות... (תחשוב מה זה רק לשרוד ממכה אחד אז 7!)
אבל זה רק אני תמיד מסתכל על החצי המלא של הכוס  ;D
7 מספר מזל בשמינית הוא יהרוג אותו