כתב נושא: נובמבר כמו נובמבר לא מאכזב ומשצפוי בשבוע הבא וואי וואי  (נקרא 8064 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
אז בדרך כלל נובמבר זה חודש שלפעמים יש בו גלים ולפעמים אין.. אבל השנה? הוא פשוט מדהים המון גלים המון גובה, בעיקר גובה !@# לא יותר מדי רוח עדיין יחסית חם מה עוד אפשר לבקש? [לפחות בארץ חח ]
שבוע הבא מגיעה סוף סוף מערכת חורפית ראשונה לעונה והיורה בבטיחות בכל הארץ, כמויות גשם כנראה רבות רוחות די חזקות סופות ברקים ורעמים וכל השטויות האחרות... משקורה זה שכרגע אירופה מושלגת ברמות באלפים ירד המוןם המון שלג כבר בקריסמס כנראה שיהיה אפשר ליסוע לגלוש, ירד שם בין 2-2 וחצי מטר בחלק מהאתרים בשבוע שזה המון !
 בימים הקרובים תחול רגיעה ומזג האויר הגשום יגיע עלינו התקררות ניכרת וגלים גובהים צפויים מיום שני אחרי צוהריים ועד שישי לפחות.
 רביעי זה כנראה השיא, ולכן צריף לבדוק טוב טוב מתי ללכת לגלוש, אני כנראה בצבא בטוח בראשון שני שלישי אבל אינ ינסה לעדכן ברביעי מה עם הים.. אז תהנו לכם ושבוע הבא שבוע שכולו גלישה רק למצוא תחוף המתאים..

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
נימרוד אתה צודק בהחלט רק שלדעתי הים יעלה משלישי בערב ולא משני בערב..
כי הירידה היא משלישי בערב (ויש וואחד ירידה שלישי יהיה 25 מעלות רבעי יהיה 19-18 מעלות זו ירידה חדה)

וגם ראיתי שבאלפים ירד שיא של שלג ביום אחד שלא ירד כבר 55 שנה !
(כן רבותי זה גם מהתחממות כדור הארץ , הקיץ קיצוני יותר וגם החורף קיצוני יותר)
Team Suok A Carmel

מנותק Etay

• Sr. Member
    • דוא
באמת נובמבר נדיר ביותר, אני מסכים עם נמרוד לפי התחזיות הים יתחיל לעלולת כבר בשני בצהריים אולי בערב והים אמור להחזיק עד שישי שבת ככה. אני חושב גם שהסוואל מגיעה מרחוק( תתקנו אותי עם אני תועה) ולכן יהיה גלים מסודרים למרות שהרוחות מהמערכת החורפית בטח יהרסו את זה קצת.

שבת שלום

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
בהחלט נובמבר חודש שאנ אוהב לרוב
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
ההתחממות נותנת לך גלים יותר גבוהים
ועד שלא יקרה משהו פה לא יקרה כלום זה מתחיל מהממשלות לא מהאנשים הבודדים

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
אחי רק שתדע התחממות כדור הארץ גורמת כרגע למזג אוויר קיצוני ובעוד כמה שנים להצפות ענקיות שיעלימו חלקים גדולים מהכדור. דוגמא למזג האוויר הקיצוני זה שירד מטר שלג באירופה בשבוע האחרון וכבר נפתחים אתרי הסקי, ובדרך כלל הם נפתחים באמצע דצמבר!
ותאמין לי שכל אחד יכול לעזור ולמנוע את ההתחממות המטורפת הזאת. תסתכל קצת באתר הזה:
http://www.actcool.org.il/
ותאמין לי שכל אחד יכול לעשות משהו למען הסביבה....
וגם כדאי לך לראות את הסרט של אל גור אמת מטרידה הוא יראה לך כמה שהמצב שבו אנחנו נמצאים קריטי!
מקווה שתפנים קצת את הדברים שיש שם באתר ותבצע אותם...
keep our oceans alive...

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
אם אל גור יבחר לנשיא אמריקה .. המצב יהיה ממש ממש טוב .

כי אמריקה היא זו שמכתיבה את החוקים לעולם , ולכן אם יהיה נשיא ירוק זה יהיה מעולה .

אחי תשמע ברור שאתה לא יכול לשנות את העולם לבד , אבל הרבה אנשים ביחד כן .

אני לדגומא ממחזר את הבקבוקי פלסטיק שלי וגם את הנייר עיתון (תחשוב כל יום איזה 15 עמודים של נייר עיתון ובסוף שבוע עוד איזה 60 עמודים)
אתה עושה את זה ?!

שאני רואה שפעם היה מיכל מיחזור אחד בשכונה שלי שהיה לוקח לו שנה להתמלות ועכשיו יש כל שני רחובות אחד כזה וכל שבוע מרוקנים אותם אני מרגיש יותר טוב (לא מספיק , אבל אנחנו בדרך )

העיקר זה לא להזכר מאוחר מידי כי כבר עכשיו אנחנו הולכים על חבל דק
Team Suok A Carmel

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
ממחזר עיתונים ובקבוקים.....
לא מלכלך תים
צודק אם מישהו כמו אל גור יבחר (והוא לא רוצה...) אז זה ישתנה אבל בינתיים כלום לא זז

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
http://www.youtube.com/watch?v=snPdEl0Duoo
סרטון ממש טוב שהיה בקישור שויסנר הביא

• Full Member
אז בדרך כלל נובמבר זה חודש שלפעמים יש בו גלים ולפעמים אין.. אבל השנה? הוא פשוט מדהים המון גלים המון גובה, בעיקר גובה !@# לא יותר מדי רוח עדיין יחסית חם מה עוד אפשר לבקש? [לפחות בארץ חח ]
שבוע הבא מגיעה סוף סוף מערכת חורפית ראשונה לעונה והיורה בבטיחות בכל הארץ, כמויות גשם כנראה רבות רוחות די חזקות סופות ברקים ורעמים וכל השטויות האחרות... משקורה זה שכרגע אירופה מושלגת ברמות באלפים ירד המוןם המון שלג כבר בקריסמס כנראה שיהיה אפשר ליסוע לגלוש, ירד שם בין 2-2 וחצי מטר בחלק מהאתרים בשבוע שזה המון !
 בימים הקרובים תחול רגיעה ומזג האויר הגשום יגיע עלינו התקררות ניכרת וגלים גובהים צפויים מיום שני אחרי צוהריים ועד שישי לפחות.
 רביעי זה כנראה השיא, ולכן צריף לבדוק טוב טוב מתי ללכת לגלוש, אני כנראה בצבא בטוח בראשון שני שלישי אבל אינ ינסה לעדכן ברביעי מה עם הים.. אז תהנו לכם ושבוע הבא שבוע שכולו גלישה רק למצוא תחוף המתאים..
תגיד איך אתה הרבה פה ואתה בצבא???
אתה לא קרבי?