כתב נושא: דיווח מהיום ועדכון למחר שהולך להיות טוב מאוד !  (נקרא 14078 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
היום היה גל חלש,רע כמעט בלי קיר ולא גבוה במיוחד,אכזבה אבל היה יחסית מהנה..
מחררר העניינים משתנים הקירות מתחזקים והרוח יורדת לקרשים, הרוח נחלשת משמועתית ובבוקר היא תהיה עד 8-9 קשרים, לא רוח חזקה מדי יהיה אפשר לגלוש גם בחופים פתוחים, לעשות סיבוב ולחפש תחוף הטוב ביותר מחר יש פונציאל לגל מהסרטים, כרגע ממוצע 2 מטר מקסימום כמעט 3 מטר זה בערך הגובה, אני לא מאמין שהים עוד יעלה מקווה שהוא לא ירד תן לי לקום ככה בבוקר ולראות ים מסודר ואינ הכי שמח בעולם אבל רוב הסיכויים שזה לא בדיוק יקרה..
עוד סוואל צפוי בשישי קצת יותר קטן אבל משהו, ובראשון עוד סוואל לא רע בכלל ודי גדול-שבת ראשון, מי יודע סיכוי לעוד מערכת בשלישי רביעי אז...
שבוע מדהים ! באופק..

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
נימרוד, הכיוון של סוואל הוא דרום-מערבי, נכון? יש לך כיוון  מדוייק?

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
במעלות אתה רוצה???

מנותק spit_fire

• Newbie
  • *
    • דוא
ביינתים עם כל הדיבורים שלך וזה לסוואל מושלם למחר לפי דעתי אתה סתם מאכזב את כל הגולשים לפחות פה בחיפה יש רוח ממש ממש חזקה ועברתי בים ויש בלאגן דיי רציני אז אפשר לשכוח מסוואל מושלם למחר זה לא סוואל זה סתם רוח מעצבנת..

nimrod

• אורח
אחד זה בעוד איך סוואל, אבל הרוח הורסת אותו, דבר שני ברור שלא נקום מחר ב6 בבוקר לים מדהים זה הרי ברור מעליו... אבל מחר אחרי צ והריים יהיה כבר טוב מאוד, נקווה שכמה שיותר מוקדם........ קשה להבטיח אני לא יודע בדיוק מה יהיה עם הרוח כרגע יש רוח של איזה 6-8 קשר משאומר שהים טיפה זז אבל הוא לא מבולגן בשום פנים ואופן לא מבולגן אז אם זה ימשיך ככה ורוח לא תתחזק בבוקר יהיה טוב..

nimrod

• אורח
ממוצע 2:30 מקסימום כמעט 3 וחצייי איזה ים נדיר מחררר יוווווווווווווווו שיהיה קצתמבולגן לא איכפת לי יש גובה אדיר !
מחר אוריאן יגיד אם זה ישאר ככה שיש לפחות ראש וחצי !

nimrod

• אורח
דרך אגב... נוגפס-שהוא הנייבי נותן סערת עולם שוב באיטליה עם ערכים קיצוניים מאוד לנובמבר, אם זה יקרה וזה בעוד שלושה ימים נקבל סוואל מדהים ונדיר  סוואל סטייל יום רביעי שלפני שבועיים אבל את זה אפשר לחזור רק 12-24 שעות קודם =]

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
מה עם מחר (שישי) ישאר משהו טוב?
או בררה???

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
מה עם מחר (שישי) ישאר משהו טוב?
או בררה???

יהיה בן זונה. אומנם ירד טיפה אבל לא תיהיה ביכלל רוח.

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
איכסה ים מגעיל מה זה הגלים השטוחים והעלובים האלה !
אומנם היה גובה הייתי איזה 20 מטר מאחורי המזחים אבל סתם גל מעפן ואם גם ככה מחר אז לא שווה לרדת
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
היה היום גל גבוה אבל לא מסודר, כל החוף קצף בקיצור לא ממש טוב
החוף, היחידי שראיתי שהפציץ היום היה פרישמן , טופסי גם הביא גלים שמנים אבל אף אחד לא גלש שם כי טופסי מעל ראש הוא חוף בעייתי

גורדון התחיל לעבוד קצת ומהחוף נראה מבטיח אבל שנכנסים למים מבינים שהגל שמה לא סוחב
נקווה שמחר או מחרתיים תהיה ירידה איטית בגובה הגל, אךךך אין כמו ים גבוה בירידה פשוט תענוג

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
טרומפלדור היה נחמד
חוף יחסית ריק מקיסמום עוד 6 גולשים איתך

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
היום לא היה משהו...
נראה לי מחר או יום שבת בבוקר חגיגה!!!
keep our oceans alive...

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
מחר יש רוחח כמו היום שוב יהיה ים מבולגן כנראה בכל מקרה לא סואל נקי :(

~Surf 4 Life~

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
חחח ת"א נידפקת קשה.

אצלנו במסגריה היה בן זונה אומנם הגלים נשברו  100 מהחוף (ואני לא צוחק. מי שמכיר את החוף יודע כמה רחוק הגל נשבר בים רגיל) ולא היה צ'נלים נורמלים, אבל היה גל עוצמתי ומהיר אומנם טיפה שטוח אבל לא נוראה. בהתקפוץ הגל עבר 4-5 שבירות. הוא התחיל בריף מול הצוק והמשיך עד כמעט לחניה של המסגריה. למי שמכיר.

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
מחר נראה לי הולך להיות הרבה הרבה הרבה יותר טוב
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

nimrod

• אורח
היום היה יותר טוב מאתמול עדיין לא הכוח האמיתי אלב היה גל יחסית סבבה לא היה קיר למעלה בחופים הסגוים אני גלשתי בפרישמן והוא לא עבד מי יודע מה לחורף, כל הופים היום לא עבדו טוב, פרט אולי לכמה חופים פתוחים בצפון, מחר הים נשאר עדיין גבוה עם הקתפות של מעל מטר בבוקר אחרי זה הים יטוס למעטה וירד די מהר אז שווה ללכת לגלוש בבוקר !
כרגע אין כמעט רוח 5 קשר צפונית אז....
יש למה לקום מחר..