כתב נושא: סופה עזה במרכז הים התיכון איך אנחנו נושפע מזה?  (נקרא 27160 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
סופה עזה במרכז הים התיכון משפיעה על איטליה, משראה אתמול את המשחק של רגינה מול אינטר יבין על מה אני מדבר, סופה עזה עם מאות מילימטרי גשם רוחות של עד 130 קמש, משפיעה על מרכז מזרח התיכון לא זכור לי סופה כה חזקה כבר כמה שנים ובטח שלא באוקטובר, גובה הגלים ינוע בין 8-12 מטרים, אצלנו הרוח מזחרית בימים הקרובים ולכן השקע יגיע רק הרבה יותר מאוחר לקראת סוף השבוע [חמישי בעיקר כמובן שהוא יחלש בהרבה הרבה אבל עדיין יהיה גלים טובים].
דרך אגב לגבי הרוחות הרוחות שמעלות תים עם דרומיות מערביות מכיוון שרוב החופים בארץ נוטים לדרום מערב ולכן הגל נכנס בצורה הכי טובה, וביום שלישי צפוי רוח של 30 קשר לא קמש, משאומר 50 קמש היא לא תביא גלים כי אין שום סוואל בקרקע אבל ברביעי חמישי הסוואל נכנס ובגדול...

בקיצור אני ינסה לעלות תמונות מהסופה העזה בימים הקרובים...
שבוע טוב !

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
תגיד סתם שאלה
מאיפה אתה יודע את כל המידע הזה ????

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
נמרוד יש לו ראדר פרטי הוא קולט הכל ..
תשאל אותו מה רמת הנודים בבלארוס והוא יגיד לך !
Team Suok A Carmel

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
חחחחחחח יש לו בית קטן על החוף כמו של הפרופסורים המשוגעים.......
מלא שבשבות ועציצי גראס

מנותק visner88

• Hero Member
חחחחחחח יש לו בית קטן על החוף כמו של הפרופסורים המשוגעים.......
מלא שבשבות ועציצי גראס
חחחח כן כנראה בטח גם יש לו צוללת כזאת כמו של הNAVY

surf is life... the rest is just details.....

מנותק yaniv

• Newbie
  • *
חחח בקיצור מה שהם מנסים להגיד שאתה שפיץ  8)...  ושתמשיך עם העבודה המצויינת !

מנותק .::DaN::.

• Jr. Member
  • **
הוא בשוט יודע להשתמש טוב בנייבי ולקרוא תחזית מזג אוויר עולית ... איך יש לו כוח לזה אני לא יודע ... דרך אגב .. למה הנייבי הזה לא עובד ??? חשבתי שצבא ארצות הברית כצת יותר אמין .... בוש תתפטר !!

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
הוא בשוט יודע להשתמש טוב בנייבי ולקרוא תחזית מזג אוויר עולית ... איך יש לו כוח לזה אני לא יודע ... דרך אגב .. למה הנייבי הזה לא עובד ??? חשבתי שצבא ארצות הברית כצת יותר אמין .... בוש תתפטר !!
אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט אל תגיד

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט אל תגיד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כן DAN לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק

~Surf 4 Life~

nimrod

• אורח
הנייבי לא אמין !@#!@#
הנייבי זה מודל של הצי האמריקאי, והתקלה שהייתה לו היום די נדירה, אבל כנראה שזה בגלל עדכונים  שעושים למודל.
בקיצור הוא לא ממש אמין המודל הכי אמין שנתקלתי בו עד היום הוא הישרמאר...
דרך אגב צריף הקצנה דחופה לגבי הגלים !@!@#

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
תראו את נמרוד השפיץ הזה כולם מחמאים לו והוא לא אומר מילה !
Team Suok A Carmel

מנותק .::DaN::.

• Jr. Member
  • **
לפי הניבי הסואל לא ישאר ליותר מיום או אולי יומיים ....  :'( למה ארץ הקודש הייתה חייבת להתמקם במקום בלי גלים ??? טוב לפחות יש לנו ים ..

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
צריך להמציא לו איזה כינוי  בישביל הפורום.........

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
צריך להמציא לו איזה כינוי  בישביל הפורום.........

ספידי........

nimrod

• אורח
אוקי המצב הוא כזה לגבי מחר ירידה ניכרת של איזה 5-6 מעלות [בשעות אחר הצוהריים] אם יהיה גלים קודם אנחנו רק נרוויח, אני בטוח שבצוהריים כבר יהיה גלים השאלה היא אם גם לפני, בחמישי הים אמור להיות ממש גבוה בעיקר בבוקר, האמת שאני לא צופה לרוח בלילה אז קשה לדעת במדויק תגובה אבל אני מאמין שנקום לגובה כתף-איזור המטר כזה אולי טיפה פחות, אמור להישאר בכל חמישי גלים בכלל לא אמור לרדת אבל כנראה הרוחות קצת קצת צפוניות והם יורידו טיפה תים בשישי ללא שינוי בטמפרטורות והים ירד אבל עדיין יהיה גליש 50 בבוקר 30-40 אחרי צוהריים. שבת ראשון אולי אולי סוואל חדש...

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
אוקי המצב הוא כזה לגבי מחר ירידה ניכרת של איזה 5-6 מעלות [בשעות אחר הצוהריים] אם יהיה גלים קודם אנחנו רק נרוויח, אני בטוח שבצוהריים כבר יהיה גלים השאלה היא אם גם לפני, בחמישי הים אמור להיות ממש גבוה בעיקר בבוקר, האמת שאני לא צופה לרוח בלילה אז קשה לדעת במדויק תגובה אבל אני מאמין שנקום לגובה כתף-איזור המטר כזה אולי טיפה פחות, אמור להישאר בכל חמישי גלים בכלל לא אמור לרדת אבל כנראה הרוחות קצת קצת צפוניות והם יורידו טיפה תים בשישי ללא שינוי בטמפרטורות והים ירד אבל עדיין יהיה גליש 50 בבוקר 30-40 אחרי צוהריים. שבת ראשון אולי אולי סוואל חדש...

קשה לי לאמין.
תיראה איך הסוואל מתפרק במהירות, ככה לא ניראה סוואל של ראש....

מנותק AsTraX

• Newbie
  • *
כל מה שחשבנו שיגיע ניראה לי שבסוף הוא לא יגיע בעוצמה שיהיה איזה גל של ראש.... אבל אולי מותן-כתף !

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
כל מה שחשבנו שיגיע ניראה לי שבסוף הוא לא יגיע בעוצמה שיהיה איזה גל של ראש.... אבל אולי מותן-כתף !

פחות חבוב הרבה פחות

לפחות יש גלים :-X
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

nimrod

• אורח
הקצנה !
מצד השירות המטאורולוגי נותן כבר מהיום בלילה ומחר בבוקר את ההתקררות ואת הסוואל כבר ממחר בבוקר,לי לא כלכך ניראה אבל ממחר בצוהריים כבר בטוח יהיה גליש מאוד ! השאלה היא מה יקרה בבוקר, אני ממליץ לקום בבוקר לא ממש מוקדם ולהסתכל על הים משיכול או להתקר לסרפ ריפורט בטח אוריאן יקום מוקדם בשביל לבדוק תים...
לשמור אבל כוח לאחר הצוהריים יהיה יופי של ים עם גובה וכנראה גם בלי הרבה רוח, בחמישי ישארו גלים גבוהים אבל ירד טיפה.. אז להיות בהיכון !

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
אוריין אולי כדי לעשות תוכנה שאם יש גלים אז זה שולח SMS שרשימה מיוחדת של אנשים......??????
זה יכול להיות ממש טוב בישביל להעיר אנשים לים אם יש גלים ואם אין גלים אז לא להעיר