כתב נושא: שאלה לגבי אל מריק  (נקרא 7690 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק mor20

• Newbie
  • *
שאלה לגבי אל מריק
« ב- : יולי 25, 2012, 03:07:11 AM »
קודם כל שלום לכולם חוזר לכאן אחרי בערך שנתיים ארוכות  :-\ דבר ראשון אוריאן תודה על העדכונים של הגלים בהתמדה של כמה שנים טובות!.
עכשיו לשאלה התחלתי לחזור לגלוש אחרי הפסקה ארוכה ואני רוצה להחליף את הגלשן ולהביא אחד תוצרת חוץ, כיום יש לי שורט רגיל 5.11 על 18.1/4 שהבאתי מאוסטרליה גלשן חוויה שנהנתי ממנו מאוד במשך שנתיים, ועכשיו יעבור לאחי הקטן. אז ככה שרציתי להביא אל מריק מארה"ב ומתלבט לגבי כמה דגמים: הדמבסטר , סמי פרו , ציז'סטיק, פוד, או פלייר. 5 דגמים שונים לגמרי אני יודע אבל בכל אחד יש ייחוד מעניין ששוווה לבדוק. מה לפי דעתכם יתאים לימים בארץ מ 40 ולמעלה.
לגבי מידות הגובה שלי הוא 178 ס"מ, 73 קילו, רמת גלישה בינונית+ מתקדם.

שאלה ארוכה מקווה לתשובות, תודה.  ;D ;D

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
בעניין: שאלה לגבי אל מריק
« Reply #1 ב- : יולי 25, 2012, 12:47:21 PM »
תקנה בארץ גלשן שמותאם לתנאים פה לפי דעתי
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק mor20

• Newbie
  • *
« Reply #2 ב- : יולי 26, 2012, 02:38:31 AM »
אוריאן היו לי כמה גלשנים שמיוצרים בארץ וגלשן אחד מחול וזה הבדל משמעותי, מעדיף גלשן מחול המלצות מישהו?

מנותק ripper

• Sr. Member
« Reply #3 ב- : יולי 26, 2012, 03:49:49 AM »
מה עם פטריוטיזם קנה כחול לבן!

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
« Reply #4 ב- : יולי 28, 2012, 08:38:57 PM »
תראה הרבה אנשים אומרים שאל מאריק זה רק שם ואין סיבה לקנות גלשן שעולה 100 דולר יותר משאר הגלשנים.
אני קניתי את הפוד של אל מאריק, בתור התחלה הגלשן הזה הוא פשוט מדהים, הוא שיפר אותי כל כך זה גלשן שפשוט בנוי לארץ, הוא נכנס לכל גל, הוא כל כך מהיר, הוא זז כאילו הוא קורא את המחשבות שלי ואני לא צוחק הוא אשכרה זז כמו סקייטבורד.
שתבין שחבר שלי קנה לי אותו בחו"ל בסביבות ה2400 שקל וכולל הכל עם העניין של הטיסה זה יצא לי פחות מ3000 שקל שזה בערך מה שכל גלשן חדש יעלה לך אצל אינטרסרף, חני או אולטרווייב.
בקיצור אם אתה או חבר שלך נמצאים בחו"ל ויש לך סיכוי לקנות אותו אז פשוט אל תפספס את ההזדמנות הנדירה הזאת.
אני מאמין שכל אחד מהדגמים יתאים לארץ בגל של 40+ במיוחד אם אתה אומר שאתה גולש ברמה בינונית+ מתקדמת.
אני אגיד לך על עצמי, הגובה שלי הוא מטר שמונים וקצת ואני שוקל 65 בערך ויש לי את הפוד 5.6 ושוב הוא מתפקד מדהים.
אל תתפתה לקנות אותו גדול מידי כי חבר שלי מאוסטרליה אמר לי שהוא קנה אותו גדול מידי והוא קצת מאבד מהקסם שלו כמה שהוא גדל.
למידות מדוייקות אתה יכול לשלוח להם אימייל הם נחמדים ועונים מאוד מהר.
מקווה שעזרתי.
surf for life