כתב נושא: גיוס תתרומות וחשיפה לקהילת הגלישה באל סלבדור  (נקרא 6026 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק stavstav

• Newbie
  • *
    • דוא
אנשים יקרים, החלטתי לתרום 25% מהרווחים על צילומים נבחרים מהגלרייה המקצועית שלי לפיתוח קהילת הגלישה באל טונקו, אל סלבדור. אלו מכם שכבר ביקרו שם יודעים עד כמה המקום הזה, ובעיקר האנשים שבו, מדהימים, ועד כמה פיתוח ענף הגלישה המקצועית יעזור ויקדם את הדור הצעיר במדינה הלא פשוטה הזאת.
מצורפים כאן לינקים לשתי תמונות - שמשתתפות במבצע התרומות, ומקדמות את קבוצת הגלישה המקומית בתיאור שלהן - שיכולות לקבל חשיפה רצינית ע"י ההזדמנות להופיע בפרסומת בטלויזיה האמריקאית. על מנת להכנס לשלב השיפוט, על התמונות לאסוף 250 הצבעות.
אנא, הקדישו דקה מזמנכם להכנס לקישורים של שתי התמונות ולהצביע להן, ועזרו להן לקבל את ההזדמנות יוצאת הדופן הזאת!

אל טונקו הוא כפרונצ'יק גלישה קטן באל סלבדור, מדינה שחיי היומיום של רוב תושביה הם לא פשוטים, ושהרבה מהנוער שלה מתדרדר לסמים ואלימות. אבל, עם השנים, וספציפית בשנתיים שלוש האחרונות עם התפתחות הגלישה והתיירות באל טונקו, ענף הגלישה המקצועית התחיל לתפוס כיוון הרבה יותר רציני, ויותר ויותר בני נוער מקומיים מקדישים את עצמם להתפתחות בתחום הזה ולבניית עתיד טוב יותר לעצמם.
רוב רובם של הגולשים הצעירים האלו מגיעים ממשפחות קשות יום ודלות אמצעים, וקריירת הגלישה שלהם תלויה לחלוטין בתרומות ובנותני חסות - נושא כאוב לכשעצמו, כיוון שרוב החברות הגדולות עדיין לא רואות באל סלבדור כח כלכלי חשוב מספיק ולכן לא מספנסרות גולשים סלבדורניים.
אבל, בתקופה האחרונה מתפתחות הרבה יוזמות פרטיות מדהימות, אחת מהן היא פיתוח ואימון קבוצות גלישה מסודרות תחת השם
Team VPM
ואתם יכולים לקרוא את כל הפרטים על זה - ולהתחבר לדף האוהדים שלהם - בתיאור של כל אחת מהתמונות כאן.

ומה לי ולכל זה אתם שואלים? אני חיה וגולשת בגן עדן הקטן והמהמם הזה :)
לפני שלוש שנים, במהלך טיול במרכז אמריקה, הגעתי לאל טונקו, והתאהבתי. במקום, באנשים, בוייב. נשארתי חודש וחצי בלי אפילו לחשוב על גלישה (לא גלשתי אז). ואז החלטתי לנסות. וכמו שאתם מבינים, התמכרתי קשות. נשארתי שנה. אח"כ חזרתי לארץ, התבאסתי רצח מהגלים חחחח, והיום אני חזרה פה. חיה פה, גולשת פה (תענוגגגגג), ומתפרנסת כצלמת.
האהבה שלי לאנשים פה היא עצומה, ואם יש כאן אנשים שביקרו באל טונקו באחד הטיולי גלישה שלהם אז אולי הם יבינו יותר מכולם על מה אני מדברת - הקהילה המקומית כאן היא אחת המדהימות, הם מסבירי פנים וחביבים בצורה יוצאת דופן, הם אנשים קשי יום שעובדים קשה למחייתם ותמיד, אבל תמיד, עושים הכל עם חיוך. ורובם ככולם גולשים. או גלשו פעם. או יגלשו כשיגיעו לגיל 5 :))

בקיצור, אני מאמינה בלתת, והכי כייף זה לתת לאלו שלרגע לא מצפים ממך לתת, וכאלו הם האנשים פה.
וכל תרומה שאני אוכל לגייס בעזרת הצילומים שלי "תלך כאן דרך ארוכה" כמו שאומרים בלעז :) ז"א, דולר פה שווה הרבה הרבה יותר מדולר במדינה מערבית. והשתתפות בתחרות גלישה, מימון נסיעות למדינות שכנות לתחרויות אזוריות, גלשן טוב שמותאם לצרכי הגולש הספציפי, וכו'. כל אלו הם דברים שנמצאים הרבה מעבר להישג ידם הכלכלי של רוב הגולשים הצעירים כאן.

וקצת "תיבול" ישראלי לסיום - יש כאן אהבה גדולה לישראל ולישראלים. כן, כן. אחד מהמקומות שזה עדיין לא נהרס בהם :) וכל גולש ישראלי שהכרתי שעבר דרך כאן התאהב במקום.

אז אם הייתם פה, או אם אתם מתכננים להיות פה, או אם אתם סתם בלי קשר אוהבים לתמוך בגולשים צעירים ממדינות מתפתחות - בכמה דקות של כמה קליקים אתם יכולים לעזור מאוד!!
ואם תוכלו לשתף את ההודעה הזאת, והלינקים לתמונות, עם חברים, בכלל תבורכו!!
תודה רבה לכולם!! :)

http://fineartamerica.com/contests/nati ... id=3388941

http://fineartamerica.com/contests/nati ... id=2927594

מנותק mozo20

• Full Member
    • דוא
עם כל הכבוד לטוב לך ולנדיבות ,קודם כל מדינת ישראל צריך לעזור לעניי יושבייה  אל סלבדור יכולה לחכות המדינה שלנו במצוקה לא פחות
אז בבקשה
תפסיק לבלבל את המוח ???

מנותק stavstav

• Newbie
  • *
    • דוא
שלום מוזו,

בוא נתחיל בזה שזאת לא ממש קבלת פנים חביבה לפורום הזה.
בלי קשר, כל מה שביקשתי כאן זה שני קליקים מהירים על הצבעה לשתי תמונות, לא ממש עולה כסף לאף אחד.
ולעניין תושבי ישראל - בכל מקום שאני בו, אני שמחה להתגייס לעזרת התושבים המקומיים. עשיתי את זה בארץ, ועכשיו אני עושה את זה כאן, ובעתיד אני אעשה את זה איפה שאהיה. למה? כי אני מאמינה שנתינה היא משהו שמתגמל את הנותן באותה מידה, אם לא יותר.

עם כל זה, אם לך אישית לא מתאים, מכל סיבה שלא תהיה, לא לתרום - אםילו לא ע"י קליק על כפתור הצבעה - סבבה לגמרי. אין צורך להתעצבן ולתקוף.

שיהיה לך אחלה יום, ואחלה גלים, ושהכל יהיה רק טוב! הכל סבבה, אפשר להמשיך לחייך :)

מנותק itayshnoll

• Jr. Member
  • **
    • דוא
סתיו כל הכבוד על הרצון לעזור, לתרום ולהתנדב!! :)
אני לא מצליח לראות את התמונות.. זה אומר לי שהוא לא מוצא את מה שביקשתי ("The page you have requested can not be found"), אם תוכלי לעזור לי לתקן זאת אני אשמח!! תודה ושיהיה לך יום נהדר!  ;)

מנותק stavstav

• Newbie
  • *
    • דוא
תודה איתי על התגובה מסבירת הפנים!! בהחלט חוויה מתקנת אחרי התגובה של הבחור הקודם.. :)

ותודה רבה שהערת את תשומת ליבי ללינקים, הם באמת לא פעלו. אני אתקן עכשיו ואוודא ע"י תצוגה מקדימה. 

http://fineartamerica.com/contests/national-tv-photo-contest.html?tab=vote&artworkid=2927594

http://fineartamerica.com/contests/national-tv-photo-contest.html?tab=vote&artworkid=2927594

כן, עכשיו עובד! :)
וכדי להצביע - קליק על כפתור ההצבעה שמעל התמונה, ואז לוגין עם היוזר של פייסבוק (ובשניה זה כבר רק על כפתור ההצבעה).

שיהיה לך אחלה יום!!

מנותק mozo20

• Full Member
    • דוא
מה אגיד ומה עשה, אלה הם חייך, רק חבל שאת מתעסקת עם תפל ולא עיקר , המבין יבין בהצלחה חמודה

מנותק stavstav

• Newbie
  • *
    • דוא
בשבילי העיקר בחיים זה להיות הכי טובה שאני יכולה, איפה שאני, עם מה שיש לי.
וד"א מוזו, אין לי מושג בין כמה אתה, אבל אני מהמרת שעשיתי ופעלתי בארץ יותר שנים משיצא לך לחיות עדיין ;) אל תניח שכל מי שכותב כאן הוא צעיר חסר נסיון שעדיין לא למד להבדיל בין עיקר לתפל חחחחח
אייי הילדים של היום LOL

מנותק mozo20

• Full Member
    • דוא
כל טוב ובהצלחה
[אגב את גילי אני בטח לא אגידג לך אבל תודה על הפירגון ] ;D