כתב נושא: גלשן EPS למול רגיל  (נקרא 24042 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
בעניין: גלשן EPS למול רגיל
« Reply #20 ב- : מאי 14, 2008, 05:03:07 AM »
הfirewire הם ממש יקרים הTL2 אני לא בידיוק אבל גם בטוח לא זולים במיוחד

מנותק איש אחד

• Newbie
  • *
« Reply #21 ב- : מאי 14, 2008, 03:54:58 PM »
נקודה נוספת למחשבה, לפחות מהנסיון האישי שלי במעבר לטאףלייט מגלשן פוליאסטר יש תחושה שונה לבורד. הבורד קשיח יותר וקל, התחושה טיפה פחות מחוברת לגל ושבקצף קצת קשה יותר לשמור על איזון. אין שדרית ואין ממש מרכז כובד (אולי אני מדמיין את זה אך כך זה מרגיש)
זקן - בעניין הקשיחות אין ספק, הגלשן עמיד יותר וישרוד מכות קלות דינגים בלי כל בעיות. הוא לא בלתי הריס (כך יעיד החרטום השבור שלי) אבל בגדול הוא חזק משמעותית מגלשן פוליאסטר ובסך הכל כנראה יחזיק יותר זמן מעמד.
לא פחות חשוב הואיל וגם אני כבר לא צעיר, וגם המשקל לא מה שהיה, בשל כושר הציפה הגבוה ניתן להישאר בגדלים סבירים ועדיין לצוף.

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #22 ב- : מאי 14, 2008, 06:26:28 PM »
זקן - בעניין הקשיחות אין ספק, הגלשן עמיד יותר וישרוד מכות קלות דינגים בלי כל בעיות. הוא לא בלתי הריס (כך יעיד החרטום השבור שלי) אבל בגדול הוא חזק משמעותית מגלשן פוליאסטר ובסך הכל כנראה יחזיק יותר זמן מעמד.
לא פחות חשוב הואיל וגם אני כבר לא צעיר, וגם המשקל לא מה שהיה, בשל כושר הציפה הגבוה ניתן להישאר בגדלים סבירים ועדיין לצוף.

בדיוק הנקודות שחשובות לי. בגובה 185 ומשקל 85 אני צריך בורדים עם ציפה בהתאם. כרגע עם סופבורד של 8 פוט אני מצליח איכשהו לדחוף אותו לתוך הלנצ'יה שלי. הנוחות של לקחת את הבורד ברכב בקלות, אולי אפילו לעבודה (ומשם לחתוך לים) שווה לי. שילוב של בורד קטן יותר מחד ועמיד יותר מאידך מצדיק עבורי תוספת תשלום. ביצועים במצבי לא כל כך קריטיים, אני ממש לא עוד שם. תודה.
מישהו יודע האם מביאים ארצה FIREWIRE ו-TL2 ?

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
« Reply #23 ב- : מאי 14, 2008, 09:47:59 PM »

בדיוק הנקודות שחשובות לי. בגובה 185 ומשקל 85 אני צריך בורדים עם ציפה בהתאם. כרגע עם סופבורד של 8 פוט אני מצליח איכשהו לדחוף אותו לתוך הלנצ'יה שלי. הנוחות של לקחת את הבורד ברכב בקלות, אולי אפילו לעבודה (ומשם לחתוך לים) שווה לי. שילוב של בורד קטן יותר מחד ועמיד יותר מאידך מצדיק עבורי תוספת תשלום. ביצועים במצבי לא כל כך קריטיים, אני ממש לא עוד שם. תודה.
מישהו יודע האם מביאים ארצה FIREWIRE ו-TL2 ?
אחי אתה ממש לא צריך FIREWIRE או טאף לייט 2... אם כבר אז כך טאף לייט לונג כזה של אל מאריק זה ישאר לך המון זמן אבל זה יקר ברמות, אני דווקא חושב שצריך עוד לתת זמן לטכנולוגיות החדשות למשל גלשתי על גלשן מקרבון ולדעתי זה כזה מנותק מהגל... פיירוויר וטאף לייט עוד לא ניסיתי אבל לדעתי תקנה גלשן רגיל
keep our oceans alive...

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
« Reply #24 ב- : מאי 15, 2008, 02:17:13 AM »
שמע אני גלשתי על מספיק גלשנים בחיים שלי מכול הסוגים את האפוקסי פחות אהבתי לא יודע למה למרות שישי לי לונדבורד מאפוקסי אני מציע לך לא לגעת בדברים החדשי והלא בטוחים כמו tl פיירואיר 
אני אישית גולש על טאף לייט אבל גם גלשן מקצף רגיל טוב