כתב נושא: איזה גודל גלשן כדאי לקנות?  (נקרא 11721 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק idotsuk

• Newbie
  • *
איזה גודל גלשן כדאי לקנות?
« ב- : אוקטובר 11, 2009, 10:00:19 AM »
בפעם האחרונה שגלשתי הייתי בגובה 1.70 ובמשקל 60  עכשיו אני בן 18 גובה 191 משקל 86 והגלשן הישן (187 47) לא ממש מתאים..
אני עדיין לא מתקדם, אני מתחיל+ יודע לתפוס את הגל לפמפם וזה.. דברים בסיסיים. אני לא מבין בתחום יותר מידי מישהו יכול לעזור?
תודה רבה

מנותק XD

• Sr. Member
בעניין: איזה גודל גלשן כדאי לקנות?
« Reply #1 ב- : אוקטובר 11, 2009, 02:36:15 PM »
אם אתה יודע כבר איך לתפוס פינה ולהריץ (לפמפם) אז אתה גלשן גבוה ממך בערך ב 10 סמ' כלומר גלשן בגובה 2 מטר
אחרי שאתה תרגיש שכבר מיצית את הגלשן ושהגלשן שלך תוקע את ההתקדמות שלך תחליף למשהו יותר קטן.
בהצלחה ;)
מי שלא גולש לא קיים

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #2 ב- : אוקטובר 11, 2009, 07:20:58 PM »
אם אתה בתל-אביב אני ממליץ לך לפחות לבוא לכמה פעמים לקורס טופסי שם יעזרו לך אם מה שאתה צריך ואם לא אז תשמע למה שxd אמר
למנהל קוראים אוריין-054329001

מנותק idotsuk

• Newbie
  • *
« Reply #3 ב- : אוקטובר 11, 2009, 08:44:07 PM »
מישהו פרסם גלשן של טאון אנג קאנטרי מאוסטרליה http://topsea.co.il/forum1/index.php?topic=7059.0 אני לא מכיר את החברה האם הגלשן יתאים לי?

מנותק XD

• Sr. Member
« Reply #4 ב- : אוקטובר 12, 2009, 12:04:48 AM »
כמתחיל החברה לא באמת אמורה לשנות לך.. (אתה לא באמת תרגיש הבדל בין אינטרסרף לאל מריק)
הגלשן הזה לפי הגובה יכול להתאים לך אם תרצה תדבר עם המוכר\ת ותשאל פרטים על המוכר אם הוא גר בסביבה שנוחה לך תבקש ממנו אם אתה יכול לקחת את הגלשן לתפוס כמה גלים ואם יהיה לך נח עליו מה טוב ;D
מי שלא גולש לא קיים

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #5 ב- : אוקטובר 17, 2009, 04:26:20 PM »
כמתחיל החברה לא באמת אמורה לשנות לך.. (אתה לא באמת תרגיש הבדל בין אינטרסרף לאל מריק)
הגלשן הזה לפי הגובה יכול להתאים לך אם תרצה תדבר עם המוכר\ת ותשאל פרטים על המוכר אם הוא גר בסביבה שנוחה לך תבקש ממנו אם אתה יכול לקחת את הגלשן לתפוס כמה גלים ואם יהיה לך נח עליו מה טוב ;D
אבל כמובן שאל תקנה משהו יותר מידי יקר מחברה פצצה מאוסטרליה כי אתה יכול להתבאס גם מזה