כתב נושא: גלשן מחו"ל - כן או לא - צריך עזרה דחוף בבקשה!  (נקרא 7615 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק TheAce

• Newbie
  • *
גלשתי על גלשן ישן של חבר שהביא את הגלשן מחו"ל. הגלשן מלא פיצוצים והצהיב כבר אבל נהנתי ממנו בטירוף.

אני רוצה את אותו גלשן בדיוק.

יצרתי קשר עם החברה שמייצרת את הגלשנים בפלורידה ומחיר הגלשן 585$. משלוח לנתב"ג 280$. בנתב"ג אני אצטרך לשלם כנראה מע"מ על עלות המשלוח והגלשן עוד כ135$ והוצאות טיפול ואחסנה שאין לי מושג כמה הם יהיו. סה"כ 1000-1100 דולר.

אני נוסע לאמריקה עוד שבוע. אני יכול לבקש שישלחו אליי את הגלשן למלון. ואז יעלה לי: 585$ + משלוח בתוך ארה"ב כ 50$ + הבנתי שחברות התעופה גובות 150$ על משלוח של גלשן במטען (חוק חדש??) + כאב ראש, לסחוב ואולי נזק לגלשן. סה"כ: ???

אפשרות נוספת היא לשכפל את הגלשן פה בארץ. מישהו ניסה? יש למישהו נסיון עם זה?

מה הייתם עושים? מה דעתכם? אני ממש צריך עזרה דחוף.

תודה!
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2008, 06:29:33 PM על ידי TheAce »

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
אחי אני לא יודע איזה גלשן זה אבל אני הייתי לפני שבועיים בארצות הברית הבאתי אל מאריק דגם פלייאר קניתי אותו בחנות בסן דייגו עלה לי 580 דולר משלוח לארץץ לא עלה לי שקל (נסעתי בדלתא) ולא לוקחים מס על ציוד ספורט ...תברר שוב פעם את כל הדברים האלה ובמידה שזה ככה לפי דעתי הרבה הרבה יותר שווה להביא מחו"ל
איזה גלשן אתה רוצה להביא אחי ?
אני הבאתי תקייס מהארץ היה לי ועטפתי תגלשן בפצפצים ומגבות אבל שהייתי בחנות וראיתי תמחירים של הקייסים הם מאוד זולים קייס ל-2 גלשנים עולה משו כמו 30-40 דולר אני לא זוכר בדיוק
« עריכה אחרונה: מאי 20, 2008, 07:28:37 PM על ידי omer15 »

מנותק TheAce

• Newbie
  • *
טיסת פנים בUS AIR יעלה לי 100$ לקחת גלשן.
בטיסה לארץ עם אל על יעלה לי 150$ נוספים.

אצל אינטרסרף הבנתי שיש מכונה שמסוגלת לסרוק גלשן ולשכפל אותו. מישהו ניסה את זה? מכירים מישהו שעשה את זה? כדאי?

מנותק MIXXIM

• Full Member
    • דוא
תביא מחו"ל
תברר עם החברות שבהם אתה טס יש כאלה שלא לוקחים בכלל
וברוב החברות הובלה של גלשן זה בין 50-150 דולר
תעשה חשבון עם איזה חברה יותר משתלם לך

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
אחי מה הבעיה פשוט ללכת לאינטר ולעתיק אותו?

מנותק TheAce

• Newbie
  • *
אחי מה הבעיה פשוט ללכת לאינטר ולעתיק אותו?

רציתי לשמוע ממישהו שכבר העתיק אצלהם גלשן... איך הייתה התוצאה. חוץ מזה, זה לא זול... הם רוצים 3000+ שקל

מנותק MIXXIM

• Full Member
    • דוא
ב3000 שקל
אתה קונה בחול טאף לייט הכי חדש של כל מותג שאתה רוצה + ציוד נוסף+ משלם על על הגביה הנוספת במטוס

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
אני שטסתי חזרה לארץ עם גלשן בחברת דלתא לא לקחו שום דבר אבל שמע אפילו אם יקחו זה יצא לך יותתר זול מאשר להעתיק את ההגלשן בארץ

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
יוצא אחד על אחד כמו שאתה רוצה בדיוק ואין מצב שזה  3000 +